Medewerker Bodem

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
30-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
491
Status
Gesloten

Omschrijving

Start

z.s.m.

Einde

Project is voor 7 maanden

Verlenging

Mogelijk

Uren

24

Indienen

4 juni 2016

Detabem is op zoek naar een Medewerker Bodem, voor in de regio Utrecht.

Organisatie ODRU
De Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) ondersteunt vijftien gemeenten en andere overheden in de regio Midden-Nederland bij de uitvoering van milieu- en omgevingstaken. Dat doen we met een breed scala aan producten en diensten op het terrein van o.a. bodem, bouw- en woningtoezicht, vergunningen en meldingen, geluid en lucht, klimaat, energie en duurzaamheid, natuur- en milieueducatie, ruimtelijke ordening en toezicht en handhaving. Bij ons werken 140 mensen.

Opdracht
Het cluster Bodem (ca. 12 medewerkers) maakt onderdeel uit van het team Specialisten binnen de ODRU. Bij het uitvoeren van de reguliere werkzaamheden door het cluster Bodem is ondersteuning gewenst. Deze reguliere werkzaamheden bestaan o.a. uit het afhandelen van informatieverzoeken van derden, het afhandelen van meldingen Besluit bodemkwaliteit en het adviseren bij Wabo-vergunningaanvragen en bestemmingsplanprocedures (waarbij het toetsen van bodemrapporten onderdeel uitmaakt). Wij werken met het zaaksysteem Squit XO en het bodeminformatiesysteem iBis. Naast de bodemtaken handelt het cluster ook sloopmeldingen af, waarbij met name getoetst wordt op het onderdeel ‘asbest’.

Overige informatie & beleid
ZZP-ers die reageren dienen in het bezit te zijn van een geldige VAR wuo of VAR dga. De ODRU kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Binnen ODRU werken de medewerkers conform het flexwerkprincipe. Om dit zo goed mogelijk te ondersteunen hebben beschikt elke medewerker over een laptop en een mobiele telefoon. Het beleid binnen ODRU is dat medewerkers die worden ingehuurd geen laptop en mobiele telefoon krijgen. Wij vragen u dan ook om u als toekomstige kandidaat zichzelf hiervan te voorzien.

Bij het gebruik van de eigen zakelijke telefoon hanteren wij de volgende regels

•Bellen naar klanten van ODRU gebeurd met de nummerweergave ‘uitgeschakeld’.
•Het achterlaten bij klanten en leveranciers van ODRU van een eigen directe telefoonnummer is niet toegestaan.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, graag 2 referenties.

Eisen

  1. Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als medewerker Bodem

  2. Minimaal 1 jaar ervaring in de laatste 3 jaar met het werken bij een omgevingsdienst/uitvoeringsdienst/milieudienst

  3. Aantoonbare ervaring met afhandelen meldingen Besluit bodemkwaliteit

  4. Aantoonbare kennis van Squit

  5. Aantoonbare kennis van iBis

  6. Aantoonbare kennis van asbest in het kader van sloopmeldingen, bijv. in bezit van certificaat SC-570

competenties

  • Samenwerken

  • Nauwkeurigheid

  • Professionaliteit

  • Zelfstandigheid

Reiskosten & Parkeren

Het in de offerte vermelde uurtarief dient inclusief de reiskosten zijn van woon-werkverkeer. Indien het reizen per auto noodzakelijk is voor het uitvoeren van de opdracht dan vergoedt de ODRU maximaal € 0,30 (bruto) per kilometer. Het declareren van zakelijke kilometers moet altijd vooraf zijn afgestemd met de opdrachtgever.

ODRU heeft bij het Provinciehuis, locatie Archimedeslaan, een minimaal aantal parkeerplaatsen ter beschikking. Het is de bedoeling dat de eigen medewerkers en inhuurkrachten zoveel mogelijk met een alternatief vervoersmiddel naar het Provinciehuis komen, zoals het openbaar vervoer of het transferium. Voor incidentele bezoeken is het bezoekersdek beschikbaar. Alleen op de vrijdagen is de parkeergarage momenteel beschikbaar voor alle gebruikers van het Provinciehuis, op woensdag is incidenteel parkeerruimte beschikbaar.

met vriendelijke groet,
Detabem u krijgt altijd een reactie van ons

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten