SAP SCM Consultant

Intermediair
Sterksen
Geplaatst op
30-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Landelijk
Reacties
0
Bekeken
8
Status
Gesloten
Referentie
Sterk.3226-FLNC-NL-300516

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 237 opdrachten
  • Helion IT 162 opdrachten

Omschrijving

McCoy & Partners (Eindhoven / Utrecht) is op zoek naar Senior SAP SCM Specialisten. Opdrachtgevers van McCoy zitten veelal in de manufacturing en high-tech industrie en landelijk verspreid. Wij zijn op zoek naar Consultants op het snijvlak tussen Business en IT, die Business Processen in kaart weten te brengen en te vertalen in hoogwaardige SAP ERP oplossingen. 

McCoy & Partners is een jonge, gedreven, high-end consultancy organisatie. Consultants bij McCoy ondersteunen marktleiders, veelal gericht op manufacturing- en high-tech industrie. Consultants bij McCoy & Partners passen het Simplify concept toe in al hun projecten, stellen eindgebruikers centraal en laten systemen voor gebruikers werken. Zij laten systemen minder complex met elkaar communiceren en modelleren processen over systemen heen.

Wij zijn daarom dan ook op zoek naar de SAP overstijgende Business Consultant, gedreven in stakeholder management, ondersteunend met uitstekende SAP proceskennis. 

Functiebeschrijving

Als Business Consultant SCM ben jij diegene die excelleert in kennis, kunde en vaardigheden op het vlak van Supply Chain Management, waarbij je breed inzetbaar bent bij enkele toonaangevende organisaties binnen Nederland.

Je implementeert projecten en SAP functionaliteiten omdat je de toegevoegde waarde ervan duidelijk kunt maken. Sterker nog, je draagt ideëen aan onze klanten aan en helpt ze klanten bij het definiëren van de bijbehorende business case. Je drijfveer is daarbij om (Supply Chain) processen soepeler, simpeler en rendabeler te laten verlopen.

Functie-eisen

Afgeronde HBO- / WO opleiding;Minimaal 6 jaar ervaring als Business Consultant;Ervaring in Supply Chain, bijvoorbeeld richting SD/MM, APO, PP, LE, WM etc. Ervaring met (full-cycle) SAP implementaties;De ambitie om de Service Line SCM verder vorm te geven;Enthousiast, ambitieus en gedreven. 

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden;Onbepaalde tijd contract zonder proeftijd;Lease-auto;Bonus component;Een bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door: enthousiasme, inzet, betrokkenheid en een hechte teamspirit;Een organisatie met veel aandacht voor individuele ontwikkeling en opleiding;Volop doorgroeimogelijkheden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten