Business Consultant Procurement

Intermediair
Sterksen
Geplaatst op
30-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Regio: Landelijk
Reacties
0
Bekeken
8
Status
Gesloten
Referentie
Sterk.3234-FLNC-NL-300516

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 235 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

McCoy & Partners zoekt een getalenteerde SAP consultant Procurement die zich vol enthousiasme stort op de wereld van inkoopprocessen en ondersteunende IT oplossingen.

McCoy & Partners is een jonge, gedreven, high-end SAP consultancy organisatie. Consultants bij McCoy ondersteunen marktleiders, veelal gericht op manufacturing- en high-tech industrie. Consultants bij McCoy & Partners passen het Simplify concept toe in al hun projecten, stellen eindgebruikers centraal en laten systemen voor gebruikers werken. Zij laten systemen minder complex met elkaar communiceren en modelleren processen over systemen heen.

Wij zijn daarom dan ook op zoek naar de high end Business Consultant, gedreven in stakeholder management, ondersteunend met uitstekende proceskennis. 

Functiebeschrijving

Je bent een gepassioneerde inkoopexpert die zich graag actief bezighoudt met het analyseren, optimaliseren en automatiseren van inkoopprocessen. Op basis van je kennis en ervaring heb je een duidelijke visie op jouw vakgebied en weet je deze visie bij de klant voor het voetlicht te brengen én samen te realiseren. Jouw doel: Simplify IT to enable business!

Je wordt geleid door onderzoek en ervaringen, niet door onderbuik gevoel. Je geeft de klant een eerlijk advies op basis van feiten, niet op basis van eigen voorkeuren.Je hebt een pragmatische instelling. Jouw advies moet praktisch uitvoerbaar zijn.Je bent in staat om zowel jouw bevindingen als visie op enthousiaste wijze te presenteren en te verdedigen, zonder daarbij je ogen te sluiten voor kritiek en verbeterpunten.Je hebt de energie om klanten te begeleiden bij de implementatie van het advies en steekt daarbij de handen uit de mouwen.Je bent een aanvulling op ons Procurement team door dit te voorzien van aanvullende slagkracht en enthousiasme om zich te ontwikkelen tot top-notch speler in de markt

Functie-eisen

Een afgeronde HBO of WO opleiding die een goed fundament vormt voor wat betreft Inkoop en Informatie Technologie;Communicatief vaardig in woord en geschrift;Ervaring als IT consultant in Inkoop oplossingen (b.v. SAP, Ariba, Esize, Coupa), Inkoop Business consultant of Inkoop Analist;Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal op professioneel niveau.

Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden;Onbepaalde tijd contract zonder proeftijd;Lease-auto;Bonus component;Een bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door: enthousiasme, inzet, betrokkenheid en een hechte teamspirit;Een organisatie met veel aandacht voor individuele ontwikkeling en opleiding;Volop doorgroeimogelijkheden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten