Beleidsadviseur verkeerskundige

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
946
Status
Gesloten
Referentie
IGB68132766

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-06-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

08-06-2016 om 09:00 uur 

Organisatie Omschrijving
De opdrachtgever heeft zeven stadsdelen die samenwerken om zich te ontwikkelen tot herkenbare en, zoveel mogelijk,
uniform ingerichte organisaties. De zeven gekozen bestuurscommissies functioneren als verlengd bestuur (vanuit het college van burgemeester en wethouders) en onderhouden intensieve contacten met bewoners, ondernemers en samenwerkingspartners in de wijken. De stadsdeelorganisaties werken vooral aan de uitvoering van beleid. Ze leveren daarbij maatwerk door een gebiedsgerichte aanpak te hanteren. Vanuit de “ogen en oren”-functie van bestuurscommissie en ambtelijke organisatie wordt input voor geleverd voor stedelijk beleid. Het stadsdeel West is het dichtstbevolkte stadsdeel van de opdrachtgever: zo'n 140.000 bewoners met meer dan honderd verschillende nationaliteiten op een gebied van slechts tien vierkante kilometer. Sinds 1 januari 2015 bestaat West naast de gebieden Westerpark, Bos en Lommer
en Oud-West / De Baarsjes ook uit het gebied ‘Sloterdijk 1’ (het gebied tenoosten van de A10).

Opdracht Omschrijving
In de Uitvoeringsagenda Mobiliteit zijn een aantal maatregelen opgenomen die in stadsdeel West gerealiseerd kunnen worden. Daarbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan stadsstraten en het verbeteren van verbindingen in het fietsnetwerk. Om wel met deze maatregelen aan de slag te kunnen gaan, en deze in samenwerking met het college te realiseren, is tijdelijke extra capaciteit gewenst. Het stadsdeel heeft de ambitie betaald parkeren op zondag in te voeren. Hiertoe moet een onderzoek worden uitgevoerd. De begeleiding en de verwerking van dit onderzoek en verdere begeleiding richting College zijn onderdeel van de opdracht. Daarnaast zijn er een aantal verkeerskundige projecten die extra aandacht vragen.

Werkzaamheden

 • Zorgdragen voor strategische advisering rondom en uitvoering van complexe onderwerpen.

  • Zicht houden op actuele ontwikkelingen, hierin sturend optreden en benodigde acties uitzetten.

  • Strategisch advisering richting het bestuur.

  • Uitzetten, begeleiden en verwerken onderzoek(sresultaten).

  • Sturen op de benodigde acties.

  • Visie Stadsstraten West ontwikkelen.

  • Kansen in kaart brengen.

Functie-eisen

 • Je beschikt over aantoonbaar WO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald WO diploma. Dit moet duidelijk blijken uit het cv.

  • Je hebt de afgelopen 7 jaar minimaal 5 jaar ervaring opgedaan met verkeer en vervoer en openbare ruimte.

  • Je hebt ervaring met het begeleiden van een onderzoek en de vertaalslag maken naar het bestuur.

  • Je hebt aantoonbare ervaring opgedaan binnen het beleidsveld parkeren EN verkeer en vervoer.

  • Je hebt ervaring opgedaan als adviseur met verkeer en vervoer bij een of meerdere G4 gemeente.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten