Medewerker buitendienst

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
30-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam - Voorburg
Reacties
0
Bekeken
666
Status
Gesloten

Omschrijving

Start

16 juni 2016

Einde

project van 4 a 5 maanden

Verlenging

mogelijke

Uren

36

Indienen

7 juni 2016

Detabem is op zoek naar een Medewerker buitendienst voor in Leidschendam - Voorburg.

Organisatie
Gemeente Leidschendam-Voorburg is een ambitieuze organisatie met ca. 650 medewerkers die zich de komende jaren ontwikkelt naar een regie-organisatie. Veel van de taken die we nu nog als vanzelfsprekend zelf doen, worden dan geheel of gedeeltelijk door andere partijen gedaan, of we doen ze samen met anderen.

Als organisatie geven we vorm aan Het Nieuwe Werken: slimmer, efficiënter en effectiever werken, gebruik makend van nieuwe technologieën. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

De afdeling
Bij de afdeling Stadsbeheer werken ca. 100 medewerkers. De afdeling ontwikkelt en implementeert het gemeentelijk onderhouds- en beheers beleid op het gebied van de openbare ruimte (rioleringen, gemalen, baggeren, water, wegen, kunstwerken, groen- en speelvoorzieningen, straatmeubilair, kabels & leidingen, verkeersregelinstallaties en openbare verlichting).

De uitvoering van het dagelijks onderhoud wordt verzorgd volgens de uitgangspunten van het contourenplan 2.0: deels door de eigen dienst, deels in regie met aannemers en/of sociale werkplaats. Stadsbeheer is een afdeling van loyale, betrokken medewerkers die zich samen verantwoordelijk voelen voor de kwaliteit van de openbare ruimte.

Opdracht
Als medewerker buitendienst van de afdeling Stadsbeheer maak je deel uit van een wijkteam en verricht je, onder leiding van een voorman, diverse taken en werkzaamheden. Het wijkteam is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud aan het openbaar groen en de schone leefomgeving.

Competenties

•Flexibiliteit
•Samenwerking
•Zelfstandigheid
•Kwaliteitsgerichtheid
•Mondelinge communicatie

Eisen

1.De kandidaat beschikt over een goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift
2.‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten.
3.Per 15 juni beschikbaar.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties. En in een word bestand aanleveren.

  • Uit het CV blijkt dat de aangeboden kandidaat beschikt over MBO werk/denkniveau blijkend uit een afgeronde MBO- opleiding niveau 3, bij voorkeur opleiding Natuur en Groene ruimte 3 vakbekwaam hovenier.

  • Uit het CV blijkt dat de aangeboden kandidaat minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring heeft in de laatste 8 jaar op het gebied van groenonderhoud.

  • Uit het CV blijkt dat de aangeboden kandidaat beschikt over een rijbewijs cat. B

  • Uit het CV blijkt dat de aangeboden kandidaat beschikt over een VCA - certificaat.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 13 juni 2016 tussen 13:00 – 17:00 uur.

Overige informatie

De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Met vriendelijke groet,
Detabem u krijgt van ons altijd een reactie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten