Bouwplantoetser

Opdrachtgever
Inverto Consultancy
Geplaatst op
01-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Zuid-Holland
Reacties
0
Bekeken
468
Status
Gesloten

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. In verband met tijdelijke onderbezetting is men op zoek naar aanvulling van het team voor 3 dagen per week t/m einde van het jaar.

Je bent ervaren bouwplantoetser die geheel zelfstandig kan werken. Wij zoeken een toetser zonder specialisatie, je bent dus thuis in de omgevingsvergunningen in brede zin. Je verzorgt ook de publieksvoorlichting. Je toets en beoordeelt zelfstandig alle aanvragen en verzoeken, handelt deze af; feitelijk alles wat onder de WABO valt. Vervolgens verzorg je het gehele proces inclusief alle interne en externe communicatie. Kortom, het gaat hier om een recht-toe-recht-aan functieprofiel van bouwplantoetser.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met ruime ervaring als bouwplantoetser bij gemeenten; dit is een harde eis voor dit project. Je ervaring als bouwplantoetser in de breedte van het vak opgebouwd. Je werkt zelfstandig, hebt een no-nonsense instelling en houdt van aanpakken. Bij voorkeur heb je ook ervaring met Squit XO.

Reacties graag alleen inclusief tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten