Projectleider Civiele Techniek

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
31-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
506
Status
Gesloten
Referentie
IGB68198732

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

13-6-2016

Einddatum

1-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

1-6-2016 om 18:00 uur

Als projectleider omgevingsmanagement voor de kern Halfweg ben je met name gericht op projecten waarbij de nadruk ligt op civiel technische werkzaamheden.

Wij zoeken een gedreven en ondernemende Projectleider waar we op kunnen bouwen.

Je stelt hiervoor projectplanningen op en bewaakt de samenhang. Samen met andere collega’s ben je verantwoordelijk voor het contact met de omgeving om projecten binnen publiekrechtelijke en privaatrechtelijke randvoorwaarden geregeld te krijgen. Je zorgt waar nodig voor medewerking van andere disciplines en werkt projectmatig vanaf initiatief- tot nazorgfase. Je controleert of de werkzaamheden volgens planning, budget en naar behoren worden uitgevoerd en grijpt waar nodig in. Je bent mensgericht en informeert de betrokken stakeholders regelmatig. Je bent ook verantwoordelijk voor een adequate verkeerscirculatie voor het gebied én het parkeerbeleid. Bij sommige projecten heb je nauw overleg met Rijkswaterstaat en overige  betrokken overheden.
Tevens verstrek je de benodigde informatie aan de uitvoerders en draag je zorg voor het opstellen van de exploitatierekeningen en kostenramingen

Functie-eisen

  • Je hebt tenminste een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau (richting Civiele Techniek) aangevuld met minimaal vijf tot zeven jaar ervaring als (senior) projectleider/projectmanager civiele techniek /gebiedsontwikkeling op grotere infrastructurele projecten bij de overheid . Daarin heb je inzicht gekregen in bestuurlijke verantwoordelijkheden en de posities van belanghebbende partijen.

    • Je bent een stevige persoonlijkheid die zijn/haar verantwoordelijkheden niet uit de weg gaat en duidelijk in staat is de regie te voeren in een project binnen een complexe omgeving.

    • Kennis van Functioneel Specificeren, Systems Engineering en Systeemgerichte Contractbeheersing is een pre.

    • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, je bent een echte teamspeler, je bent representatief en zorgvuldig, je hebt gevoel voor politieke verhoudingen, je bent enthousiast, diplomatiek en klantgericht.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten