(Eind)redacteur interne communicatiekanalen a.i.

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
31-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
58
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
754
Status
Gesloten
Referentie
92160141

Afrondingstoelichting

Mijn dank voor uw interessse. De vacature is inmiddels gesloten


Omschrijving

(Eind)redacteur interne communicatiekanalen a.i.

Locatie

Rotterdam

Inzet

32 - 40 uur per week

Start

z.s.m.

Duur

vermoedelijk rond eind van het jaar

WAT GA JE DOEN?
Als (eind-)redacteur a.i. ben je het eerste aanspreekpunt voor onze interne communicatiekanalen, zoals het intranet en ons personeelsmagazine. Je actualiseert en redigeert content, helpt ons bij het ontwikkelen van een nieuw intranet en bent de bladcoördinator van ons personeelsmagazine. Je kent het content productieproces en weet voor elk kanaal de juiste toon te raken.

JE BENT VERANTWOORDELIJK VOOR
· Je zorgt op proactieve wijze voor actuele, accurate, begrijpelijke en vindbare informatie op onze interne communicatiekanalen. Hiervoor schrijf en redigeer je nieuwsberichten en blogs, bijvoorbeeld om prestaties van afdelingen beter uit te leggen. Om de informatie vindbaar te maken en vorm en inhoud te geven, werk je samen met collega’s binnen én buiten het team Communicatie.

· Je bent goed in het analyseren van bezoekersgedrag en hierop pas je de content aan. Wanneer je merkt dat er behoefte is aan nieuwe vormen van content of aan andere inhoud, dan zorg jij er voor dat de juiste aanpassingen worden gedaan.

· Je denkt met ons mee bij het ontwikkelen van een nieuw intranet. Je bent pro-actief en weet welke informatie snel vindbaar moet zijn.

· Voor ons personeelsmagazine bedenk je met een klein redactieteam de thema’s en de onderwerpen. Vervolgens plan je afspraken in met de interviewkandidaten en stuur je externe copywriters en fotografen aan. Het vereist een uitgekiende planning en organisatie. Jij bent als (eind-)redacteur a.i. verantwoordelijk voor het resultaat (vormgeving en tekst) en je zorgt er voor dat het magazine persklaar wordt gemaakt voor de drukkerij.

WAt breng je mee?
· Afgeronde HBO/WO op het gebied van Communicatie/Journalistiek.
· Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als (eind)redacteur of contentmanager.
· Een berg aan schrijfervaring in pakkende teksten en dit laat je ons graag zien.
· Een goed gevoel voor plannen en organiseren.
· Ervaring en expertise met het creëren en produceren van bedrijfsfilms is een pre

WAAR GA JE WERKEN?
Onze opdrachtgever is een dynamische, duurzame organisatie en beheert en onderhoudt landelijk de gas- en elektriciteitsnetten. Onze kerntaak is een veilig en continu transport van elektriciteit, gas, maar ook nieuwe vormen van energie zoals stoom en CO2. Ruim twee miljoen particulieren, bedrijven en overheden zijn afhankelijk van het netwerk.

Als (eind-) redacteur maak je onderdeel uit van het team Redactie & Kanalen dat een van de zeven teams is binnen de afdeling Corporate Communicatie. De afdeling bestaat uit 17 medewerkers. We werken volgens de cultuurwaarden: Klant eerst, Samen en Vertrouwen & Verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in een prettige, informele werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap.

We zijn gevestigd in een prachtig modern gebouw, waarin wordt gewerkt volgens ‘het nieuwe werken’, op een locatie die uitstekend bereikbaar is met het OV.

Uurtarief tussen de € 53 en € 58 incl. reis- en parkeerkosten, excl. BTW, inclusief gebruik van uw eigen laptop en telefoon.

Uw reactie, bestaande uit

 • recent cv, toegespitst op de functie;

 • persoonlijke motivatie;

 • uurtarief incl. reis- en parkeerkosten, gebruik eigen laptop en telefoon, excl. BTW.

ontvangen wij graag uiterlijk vrijdag 3 juni 2016 10.00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  31-05-2016 17:27
  Plaats
  DELFGAUW

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten