Projectleider Techniek Zuid

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
505
Status
Gesloten
Referentie
IGB68277010

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

03-07-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

16-06-2016 om 10:00 uur

Organisatie Omschrijving 
Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, wegen waterbouw. Wij zijn lead buyer voor de fysieke sector en hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en  contractmanagement. Onze belangrijkste opgave is het realiseren van projecten in de openbare ruimte van Amsterdam, van idee tot en met de uitvoering. Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving. Onze passie ligt bij de complexiteit van stedelijke gebieden. 

Opdracht Omschrijving 
Wij zoeken een projectleider civiele techniek met ervaring in infrastructuur en gebiedsontwikkeling. De opdrachten variëren van strategische vraagstukken in de planvorming tot en met de begeleiding van complexe uitvoeringsvraagstukken. Als
projectleider ben je verantwoordelijk voor de optimale voorbereiding en uitvoering van de projecten en stuur je projectteams van wisselende samenstelling en grootte aan. Je gaat werkzaamheden uitvoeren voor grootschalige gebiedsontwikkelingen zoals de Zuidas, maar ook voor kleinere binnenstedelijke projecten. De complexiteit zit soms in de techniek, soms in de drukke omgeving, soms in de belangen van betrokken partijen en meestal in alle drie. Over je werk communiceer je naar je opdrachtgever.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting Civiele Techniek.

  • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring als projectleider op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur. Deze ervaring is recent, maximaal 15 jaar oud.

  • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring met voorbereiding op het gebied van gebiedsontwikkeling, groen, kabels en leidingen en faseringen. Dit alles bij projecten in een stedelijke omgeving. Deze ervaring is recent, maximaal 15 jaar oud.

  • Je hebt minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring met werken in projectteamverband. Deze ervaring is recent, maximaal 15 jaar oud.

  • Je hebt ervaring of affiniteit met geïntegreerde contractvormen.

  • Je hebt ervaring met gemeentelijke procedures en regelgeving.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten