Netwerkspecialist Datacenters

Opdrachtgever
Bergler ICT
Geplaatst op
01-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Omgeving Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
762
Status
Gesloten
Referentie
BFS.90-FLNC-NL-010611

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Ervaren Netwerkspecialist die bij uitstek projectmatig kan werken. Iemand die van aanpakken weet en proactief te werk gaat, ook in de avonduren. Daarnaast dient de kandidaat kennis van en ervaring te hebben met operationeel netwerkbeheer zodat er een goede overdracht kan plaatsvinden naar de beheerafdeling. Tevens dient de kandidaat bij te kunnen dragen aan de dagelijkse beheer werkzaamheden als daar aanleiding toe is. Als Netwerkspecialist ben je verantwoordelijk voor: Voorbereiden en uitvoeren van migraties van bestaande (latende) datacenters naar het nieuwe (ontvangende) Dual datacenters Hierbij wordt gebruik gemaakt van reeds vastgestelde migratiedraaiboeken/-scenario's; Het uitfaseren en opruimen van oude netwerkomgevingen; Het bijwerken van documentatie, zoals netwerkdiagrammen; Het verlenen van nazorg op gemigreerde verbindingen; De kandidaat dient in staat te zijn hoofdzaken, bijzaken en prioritering binnen de migratie op de juiste waarde in te schatten; De kandidaat dient een goede vertaling te kunnen maken van technisch zeer complexe netwerkinfrastructuren in simpel uit te voeren migratie(werk)instructies op basis waarvan netwerkspecialisten werkzaamheden uit kunnen voeren.

Functiebeschrijving
De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma; De kandidaat is bereid om onregelmatige uren te werken (avond-,en weekendwerk); De kandidaat heeft in de afgelopen 7 jaar meer dan 5 jaar relevante werkervaring opgedaan in complexe netwerkinfrastructuren; De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met grootschalige netwerkmigraties en -vernieuwingen; De kandidaat heeft conceptuele kennis van bedrijfskunde/organisatieleer en projectmanagement door eerdere projectervaring danwel een relevante opleiding. De kandidaat is:

CCNP Routing & Switching gecertificeerd (niet verlopen). CCNP Voice gecertificeerd De kandidaat heeft recente hands-on ervaring met Cisco actieve netwerk componenten; De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met netwerk, monitoring- en beheersystemen; Kandidaat heeft ervaring met beheerprocessen (ITILv3) en het realiseren van technische wijzigingen. Vereiste functie-eisen (in het kort) Diepgaande kennis over switching/routing infrastructuren voornamelijk gericht op Cisco; Kennis van en ervaring met routing protocollen als BGP, OSPF en netwerktechnieken als VRF en VRF Lite; Kennis van en ervaring met verschillende Cisco software zoals IOS, IOS-XR en NX-OS; Kennis van en ervaring met Informatiebeveiliging in relatie tot netwerken en Netwerkarchitectuur; De kandidaat heeft ervaring met de realisatie van technische- en organisatiewijzigingen. Kandidaat is in het bezit van de volgende competenties: Analytisch denkvermogen; Nauwkeurigheid; Planningsvaardigheden; Omgevingsbewustheid; Stressbestendigheid; Snelheid van begrip; Communicatieve vaardigheden; Zakelijke instelling; Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Functie-eisen

De kandidaat is beschikbaar per 1 juli 2016 tot 30 juni 2017. Aantal uren: 36 uur per week Standplaats:  Omgeving Amsterdam Sollicitatiegesprekken: Nader te bepalen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten