Java Ontwikkelaar

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
454
Status
Gesloten
Referentie
IGB68301470

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

13-06-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum:07-06 -2016 om 12:00 uur

Organisatie Omschrijving
IT zit in het hart van de opdrachtgever. Zonder IT rijden er geen vervoersmiddelen meer, kunnen we geen reisinformatie geven en zelfs geen kopjes koffie meer verkopen. Om onze reizigers zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we bij de opdrachtgever hebben veel mooie, grote en innovatieve IT projecten lopen.
 
Reisinformatie is voor de reiziger een cruciaal product. Bij het InfoPlus ontwikkelteam wordt volgens de Agile/Scrum methode ontwikkeld. We zoeken een enthousiaste en proactieve Java ontwikkelaar, die zich als een vis in het water voelt, in een complexe omgeving.

IT-Operations is onderdeel van de een afdeling van de opdrachtgever. Hierbinnen houdt de opdrachtgever zich bezig met “alles wat met het rijden van treinen en het faciliteren van de klant te maken heeft”. Op een gemiddelde werkdag maken meer dan één miljoen klanten per dag gebruik van de diensten en reizen met de treinen van de opdrachtgever. De opdrachtgever streeft er naar om: de treinen op tijd te laten rijden, te zorgen voor voldoende en comfortabel materieel, goede service en informatie te verstrekken, en zorg te dragen voor adequate opvang bij verstoringen.
 
Het InfoPlus ontwikkelteam is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de software applicaties van het centrale reisinformatie systeem. Deze applicaties, InfoPlus genoemd, verzorgen de omroep en reisinformatie op alle stations van Nederland en worden de bron achter vele systemen als bijvoorbeeld de NS app, website, systemen voor personeel en informatieschermen in de treinen.
 
Het centrale systeem bestaat uit een aantal applicaties, die gebruik maken van Redhat, Oracle DB en Oracle Weblogic. InfoPlus is een “near real-time” hoog beschikbaar systeem in een gedistribueerde, concurrent, multi-tasking omgeving.  
Op dit moment werken we aan een groot aantal projecten om de reisinformatie verder te ontwikkelen. Het ontwikkelteam bestaat uit 32 mensen, waaronder 4 scrum teams, een team van analisten en een integratie team.

 

Functie-eisen

Minimale functie eisen

 • Afgeronde HBO opleiding;

 • Minimaal 2 jaar kennis en ervaring met JEE (Java Enterprise Edition, specifiek met JMS, EJB, JPA, JAXB, JTA, JSP en servlets), Spring, Hibernate, XML/XSD, SQL, Mockito, Junit, Eclipse, Linux, Windows omgeving.

 • Ervaring met geautomatiseerd testen.

 • Ervaring met build systems (bij voorkeur Jenkins).

 • Ervaring met tools als GIT, Maven, Jira, Nexus.

 • Ervaring met Agile/Scrum.

Wenselijke kennis en ervaring

 • Scrum certificaten en ervaring met het werken in een scrum-team.

 • Ervaring met het werken in een grote en complexe organisatie.

 • Ervaring met Angular JS.

 • Ervaring met jms, soap, SQL, rest interfaces.

 • Een of meerdere certificaten OCJP, OCEA, OCBCD, OCWCD.

 • Ervaring met automatische testtools als Cucumber, Fitnesse, JMeter en Selenium.

 • Ervaring met applicatieservers (bij voorkeur Weblogic) .

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  05-06-2016 12:27
  Plaats
  Diemen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten