Secretaris Adviescommissie bezwaarschriften Awb

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-06-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Breda
Reacties
0
Bekeken
382
Status
Gesloten
Referentie
IGB68334839

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

13-06-2016

Einddatum

31-08-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

18

Sluitingsdatum

07-06-2016 om 12:48 uur

Profiel Secretaris adviescommissie bezwaarschriften.

  • In staat ¬†bezwaarschriften te beoordelen tegen de achtergrond van actuele bestuursrechtelijke regelgeving en jurisprudentie.

  • Ruime en gedegen ervaring in het voeren van het secretariaat van de Adviescommissie Bezwaarschriften en het schrijven van inhoudelijke, ook meer complexe (concept) adviezen.

  • Parate en actuele kennis van zaken op het gebied van het omgevingsrecht, het algemeen bestuursrecht, handhavingszaken, APV-zaken, Subsidie- en WOB-zaken.

Functie-eisen

  • WO-opleiding rechten;

  • Ervaring met de werkzaamheden van een grote juridische afdeling binnen de gemeentelijke overheid;

  • Resultaatgericht, productief, accuraat, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten