Virtualisatie Specialist

Opdrachtgever
Ajilon IT (onderdeel van Adecco)
Geplaatst op
01-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Groningen
Reacties
1
Bekeken
929
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Functiebeschrijving

Taken & verantwoordelijkheden: Voor het beheer en de ontwikkeling van onze Virtual Private Cloud zijn we op zoek vaan een Cloud Engineer. Middels een selfservice portal kan de klant zelf IaaS/PaaS diensten afnemen. Dit platform is gebaseerd op VMware producten zoals vRealize Automation, vRealize Orchestrator en NSX. Voor deze nieuwe dienst zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor uitbreiding van ons team om dit platform te beheren en te ontwikkelen.

Je wordt onderdeel van een DevOps-team, waarin wij op een Agile-manier deze dienst verder vorm geven. Een onderdeel van je takenpakket is de installatie, configuratie en beheer van VMware vSphere-omgevingen, het beheer van de VMware vRealize-stack (vRA / vRO), het beheer van de VMware NSX-netwerklaag, het automatiseren van diverse beheer-taken & je draagt je steentje bij aan het verder verbeteren van de IAAS services van deze dienst.

Functie-eisen

Aantal jaar werkervaring

2-5

Relevante werkervaring

2-5

Banche ervaring

IT Telecom

Opleidingsniveau

HBO

Talen

NL

Systeemkennis: VMware vRealize suite (vRealize Automation, vRealize Orchestrator), met SDN (VMware NSX), hardware van HP en Dell, ervaring met het beheren van VMware vSphere

Aanvullende functie-eisen

De klant is verantwoordelijk voor belangrijke delen van de infrastructuur en systemen. De afdeling bestaat uit technische specialisten en processpecialisten die gezamenlijk de verschillende diensten ondersteunen, zoals emaildiensten & provisioningdiensten. Ook leveren zij infrastructuur: netwerk, storage, virtualisatie en compute kan er worden afgenomen. De producten staan midden in de maatschappij. Ook in de grootzakelijke dienstverlening staan zij hun mannetje: De klant ontwikkelt en beheerd de eigen Cloud. dit doen zij met de nieuwste technieken van de bekende leveranciers zoals Microsoft, VMWare en IBM. Dit doen we voor de klant zelf, maar ook voor grootzakelijke klanten.

Aantal uren

36

Gewenste startdatum

zsm

Beoogde einddatum

31-12-2016

Kans op verlening

Ja

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  01-06-2016 15:21
  Plaats
  Hengelo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten