Civieltechnische voorbereider

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
01-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
376
Status
Gesloten
Referentie
IGB68349394

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

27-06-2016

Einddatum

26-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

08-06-2016 om 10:00 uur

Organisatie Omschrijving
Het Ingenieursbureau is de partner van de opdrachtgever op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, wegen waterbouw. Wij zijn lead buyer voor de fysieke sector en hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement. Onze belangrijkste opgave is het realiseren van projecten in de openbare ruimte van Amsterdam, van idee tot en met de uitvoering. Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving. Onze passie ligt bij de complexiteit van stedelijke gebieden. Het Ingenieursbureau heeft 500 medewerkers en valt onder het cluster Ruimte en Economie.

Opdracht Omschrijving
Als vakbekwame en zelfstandige civieltechnische voorbereider maak je tekeningen, van planvorming tot en met bestek. Of je toetst deze werkzaamheden indien uitgevoerd door een aannemer. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan
uitvoeringsfaseringen, kabels- en leidingenprocedures, en stel je desgewenst BLVC(/VenG-)plannen op of begeleidt je die. De voor je werkzaamheden benodigde onderzoeken zoals inmetingen en asfaltonderzoek zet je uit bij derden en je bewaakt de geleverde kwaliteit. Ook stel je kostenramingen en RAW bestekken op. Voor deze activiteiten werk je nauw samen met de projectleiders, specialisten, directievoerders en toezichthouders van het ingenieursbureau. Je gaat de werkzaamheden uitvoeren binnen het Team Wegen. De complexiteit van de projecten zit soms in de techniek, soms in de drukke Amsterdamse omgeving, soms in de belangen van betrokken partijen en meestal in alle drie. Over je werk communiceer je naar de projectleider, directe collega's en de leidinggevende.

Functie-eisen

  • Je beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

  • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als voorbereider op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur en heeft tenminste de afgelopen 2 jaar gewerkt als werkvoorbereider in de laatste 5 jaar.

  • Je hebt in de afgelopen 4 jaar tenminste 2 jaar ervaring opgedaan met tekensoftware MicroStation en beheerst de NLCS CAD-standaard en VISI.

  • Je hebt aantoonbare ervaring met het gelijktijdig werken aan meerdere projecten.

  • Je hebt aantoonbare ervaring met verkeerstechniek/-kunde en met de CROW.

  • Je hebt tenminste 2 jaar aantoonbare ervaring opgedaan in de laatste 5 jaar met OMOP-contracten.

  • Je hebt tenminste 2 jaar aantoonbare ervaring opgedaan in de laatste 5 jaar met het werken in een complexe omgeving van een G4 gemeente.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten