Wintelspecialist Medior

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
01-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
1024
Status
Gesloten
Referentie
30160666

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een Wintelspecialist medior

Startdatum

13 juni

Einddatum

31 december (met optie tot verlenging)

Locatie

Groningen

Inleiding project

Afdeling hosting is verantwoordelijk voor de infrastructuur van datacenterdiensten waarmee de ICT Competence Centers meer dan tachtig applicatiediensten leveren aan onze opdrachtgever en haar stakeholders.

De afdeling hosting is onderverdeeld in 3 teams

1) Wintel team;
2) Coreinfra team;
3) SystemCenter team;

Voor ons Wintel team zijn we op zoek naar een nieuwe medior medewerker. Het Wintel team is verantwoordelijk voor het goed functioneren van de gehele BackEnd omgeving (>900 servers). Deze omgeving maakt met name gebruik van Microsoft producten en is grotendeels gevirtualiseerd met Hyper-V als Hypervisor. Beschikbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze diensten zijn de sleutelwoorden voor het team.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van het dagelijks beheer, het oplossen van (dreigende) verstoringen en het afhandelen van changes teneinde de continuteit van de ICT omgeving, zowel op de korte als de lange termijn, zeker te stellen. Een brede kennis van de Microsoft productsuite is een vereiste (MSCE certificering). Ook analytisch kunnen denken en een hoog probleemoplossend vermogen is voor deze functie een vereiste. Primaire aandachtsgebieden zijn Active Directory Federation Services en Office365 (inc Skype). Secundaire aandachtgebieden zijn Exchange, Active Directory Certificate Services, Distributed File System, Cyberark (identity management) en File/Print services.
Als Wintel specialist maak je ook deel uit van een wachtdienst. Dit betekent dat je op maximaal één uur reistijd van het hoofdkantoor in Groningen kunt wonen.

Functie-eisen

  • HBO ICT werk- en denkniveau

  • ITILv3 gecertificeerd (foundation)

  • MCSE gecertificeerd

  • Een goede en brede algemene kennis op Microsoft gebied met producten als: Windows Server, Cluster Services, Office365 (Skype), Exchange 2010/2016, Active Directory Federation Services, Active Directory Certificate Services, PKI, Cyberark Identity Management

  • Stressbestendig

  • Resultaatgericht

  • Organisatievermogen

  • Flexibiliteit

Functiewensen

Ervaring met beheer tools (o.a. SCOM, SCVMM, SCCM) en scripting (powershell, orchestrator) is een grote pré.

De intakes zullen plaatsvinden op vrijdag 10 juni tussen 09.30 uur en 12.00 uur.

Geïnteresseerd? Mail dan voor 8 juni 12.00 uur je recente CV, motivatie toegespitst op de aanvraag, beschikbaarheid (vakantie) en uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten