Ontwerp- en vergunningsspecialist oevers en kaden

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
02-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
544
Status
Gesloten
Referentie
IGB68473629

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2564 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

14-06-2016 om 16:00 uur

Opdracht Omschrijving
Binnen de cluster Projecten wordt gewerkt met vier programma’s te weten: primaire keringen, oevers en kaden, watersysteem en waterzuivering. Elk programma omvat meerdere investeringsprojecten. De geleverde prestaties van elk project dragen bij aan de bestuursdoelstellingen van ons waterschap. De investeringen worden gerealiseerd in het beheergebied van de opdrachtgever. Daarbij is het van belang dat bij de projecten de belangen van ingelanden en andere partijen worden gehoord en gewogen.

De projectenportfolio is ondergebracht bij de cluster Projecten. Daarin organiseren we uniformiteit van aanpak en realiseren we een efficiëntie in begeleiding, coördinatie en administratieve inzet. We zijn voor de cluster Projecten op zoek naar een Ontwerpspecialist oevers en kaden en vergunningenspecialist.

Voor projecten en advies aan vergunningverlening en handhaving op het gebied van oevers en kaden 

 • Advisering: het uitvoeren van dimensioneringsberekeningen m.b.v. het softwarepakket Promotor 4.0, advisering over de inpassing van KRW-oevers, gemalen bruggen en andere technische installaties, het aanleveren van alternatieve oplossingen en het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en bijhouden van de vaktechnische standaard.

 • Controlewerkzaamheden: het controleren van de technische aspecten van projecten van derden op het gebied van Oevers en Kaden in zake planvorming en/of vergunningverlening of handhaving.

 • Uitvoering: het uitvoeren van vergunningaanvragen (omgevingsvergunning, vaarwegen verordening, ontheffingen Archeologie e.d.), activiteitenvergunning t.b.v. oever- en kadeprojecten, gemalenprojecten e.a., houdt het tijdspad nauwgezet in de gaten en communiceert hierover met de interne opdrachtgever.

Hierbij opereer je in teamverband en overleg je nauwgezet met de interne opdrachtgever en andere belanghebbenden over voortgang, kwaliteit en financiën van de taken. In deze rol is kennis van het Friese boezemsysteem, risicogericht ontwerpen en leidraden en normen in het vakgebied een pre.

 

Functie-eisen

 • Je beschikt over een HBO opleiding op vakgebied Civiele Techniek

 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een projectenomgeving en op het gebied van ontwerpen (regionale) keringen.

Wij vragen de volgende competenties

 • Resultaat- en klantgericht

 • Verwerkt gegevens nauwkeurig, verricht handelingen met een grote mate van precisie.

 • Weet ongebruikelijke en originele oplossingen op uitvoerend niveau te vinden en signaleert vernieuwende benaderingen.

 • Besteedt aandacht aan de inhoud en vormgeving van een product voor de aflevering.

 • Werkt bewust volgens de geldende kwaliteitseisen.

 • Toetst en evalueert regelmatig de kwaliteit van het werk.

 • Reageert corrigerend wanneer het product onder de maat is.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten