Virtualisatie / SCOM / SCCM Specialist

Intermediair
Astorium werving & detachering
Geplaatst op
02-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
regio Zuid Holland
Reacties
3
Bekeken
949
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Novaccent 23 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Voor een netbeheerder in de regio Den Haag zoeken wij een Virtualisatie / SCOM / SCCM Specialist. Dit is een tijdelijke positie voor minimaal 3 maanden, 32 - 40 uur per week.

De afdeling ICT ondersteunt de strategische doelstellingen van de organisatie. Om tot een positief resultaat te komen is het van belang ICT te vernieuwen en te optimaliseren. Als Interim Virtualisatie Specialist radviseer je bij het maken van keuzes omtrent de inrichting van de IT architectuur / infrastructuur.

Tevens voer je projecten uit die er toe dienen om de organisatie toekomstbestendig te maken. Onze opdrachtgever zet zich actief in om het ICT landschap verder te virtualiseren, het implementeren van SCCM en SCOM, Office 365 en het werken in de Cloud.

Om deze overgang soepel te laten verlopen, is de ideale nieuwe collega dus een technisch breed onderlegde Systems Engineer, iemand met het natuurlijke vermogen een organisatie mee te krijgen en een stevige gesprekspartner richting de manager ICT Operations.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Virtualisatie Consultant is de kern van jouw werkzaamheden het adviseren bij het maken van keuzes omtrent de inrichting van de IT architectuur en infrastructuur tevens voer je projecten uit die er toe dienen om de organisatie toekomstbestendig te maken.

 • Je definieert vanuit de meerjarenplanningen projecten (design) met als doel de ICT-infrastructuur te vernieuwen en te optimaliseren (fase 1)

 • Je maakt per project een voorstel en beschrijft in termen van doel, fasering, financiering, risico‚Äôs enzovoorts en stemt dit af met de Procesmanager (fase 1)

 • Je zorgt na accordering van de projectvoorstellen voor de technische realisatie van de gedefinieerde projecten (fase 2)

 • Je evalueert (deel) projecten en doet, waar nodig, voorstel ter verbetering (fase 2)

Functie eisen

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau met een afgeronde vakgerichte opleiding

 • Je bent minimaal MCSE 2008/2012 gecertificeerd

 • Je bent in het bezit van het ITIL v2 of v3 Foundation certificaat

 • Je hebt kennis van het opzetten en beheren van Microsoft server- en cloud omgevingen (Azure), Microsoft System Center en Mobile Device Management

 • Je hebt kennis van SharePoint, Office 365, Azure Active Directory, VMWare/Hyper-V en Powershell

 • Je hebt kennis van networking , storage (SAN) en backup

Je beschikt over een sterke adviesvaardigheden en bent een goede sparringpartner voor de manager. Ook beschik je over een analytisch vermogen, je bent een teamplayer en daarnaast kan je ook goed zelfstandig werken. Je bent communicatief vaardig en representatief. Ook geef je input voor vernieuwing en/of innovatie van systemen en processen.

De organisatie
Je gaat werken bij een netbeheerder in de regio Den Haag die met zowel particulieren als bedrijven samenwerkt. De afdeling ICT bestaat uit het team Ontwikkeling en het team Operations. Het team Ontwikkeling werkt projectmatig aan het bouwen van nieuwe applicaties volgens klantvraag en bestaat uit een Programmamanager, Projectmanager, een (Sr.) Projectleider en Technisch Software Specialisten. Het team Operations is verantwoordelijk voor de systemen, werkstations en applicaties en bestaat uit Een Procesmanager, Applicatiebeheerder, (Sr.) Systeembeheerders en Helpdeskmedewerkers.

Het aanbod
We bieden een tijdelijke positie aan voor 32 - 40 uur per week, 3 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Freelancers met een geldige VAR (WUO/DGA) zijn welkom om te reageren. Dus geen bureaus. Vermeld dan bij je reactie jouw uurtarief. Het maximale uurtarief voor deze functie is 70 - 75 euro.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  02-06-2016 14:31
  Plaats
  Ulicoten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-06-2016 11:10
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-06-2016 14:22
  Plaats
  Oostvoorne

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten