Toezichthouder Brandveiligheid

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
03-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Emmeloord
Reacties
0
Bekeken
1127
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
Het cluster Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) van de gemeente Noordoostpolder.

Opdracht
Als toezichthouder brandveiligheid controleer je zelfstandig, aan de hand van een werkprogramma en toezichtstrategie, verleende omgevingsvergunningen brandveiligheid én gebruikvergunningen en meldingen van diverse inrichtingen. Je bezoekt daarbij locaties, rapporteert de bevindingen en legt ze vast in een geautomatiseerd systeem. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de correspondentie inclusief eerste bestuursrechtelijke aanschrijvingen (in overleg met de juridische medewerkers). Ook het uitvoeren van hercontroles om te kijken of de gewenste voorzieningen/maatregelen zijn uitgevoerd en in acht genomen, behoort tot de taken.

Functie
Wij zoeken een professional met ruime kennis van de actuele en relevante wet- en regelgeving. Je beschikt over een HBO-opleiding in een relevante richting (bijv. Bouwkunde) óf over een MBO-opleiding aangevuld met relevante opleidingen als Specialist brandpreventie en/of Specialist Risico’s en Veiligheid.
Ook moet je zelfstandig kunnen opereren en daadkrachtig kunnen communiceren en adviseren over geconstateerde overtredingen, de geldende wet- en regelgeving en de handhavingsprocedure met alle belanghebbenden.
Verder heb je minimaal 2 jaar ervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, als Toezichthouder Brandveiligheid. Kennis van en/of werkervaring met Squit XO is een pré. Je kunt goed samenwerken en je toont lef en verantwoordelijkheid.
Om het werk te kunnen doen beschik je over een rijbewijs en een auto.

Je CV
Aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Toezichthouder Brandveiligheid.
In het bezit van rijbewijs B én een auto en bereid deze te gebruiken voor de werkzaamheden. Minimaal een afgeronde MBO Opleiding.

Werkweek
18 uur

Een leuke baan voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten