Engineer gas en elektra

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
02-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Doetinchem / Nijmegen
Reacties
0
Bekeken
386
Status
Gesloten
Referentie
30160673

Omschrijving

Engineer

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een tweetal Engineers die ervaring hebben met gas én elektra.

Start

1 juli

Inzet

40 uur p/w

Standplaats

Doetinchem / Nijmegen

Functieomschrijving
Nauwkeurige voorbereiding van complexe elektra- en gasprojecten, dáár draait het om in jouw functie. Op basis van het programma van eisen maak jij een ontwerp voor verschillende hoofdleidingen-projecten: Reconstructies, uitbreidingen en saneringen. Dit doe je voor zowel soloprojecten als voor projecten gecombineerd met andere infra-bedrijven.

Als engineer bereid je het project voor en plan je dit van A tot Z. Je bent verantwoordelijk tot het project is uitgevoerd en administratief is afgerond. Dit betekent dat je zorgt dat het tracé bepaald wordt, de vergunning wordt aangevraagd, de tekening gemaakt wordt, je de financiële voorcalculatie maakt en de benodigde materialen reserveert. Maar ook dat je achteraf berekent en verklaart waar eventuele verschillen vandaan komen en zorgt dat het project zo snel mogelijk administratief wordt afgerond.

Je hebt contact met collega’s en met externe partijen die helpen om de doelstelling te bereiken. Je overlegt met uitvoerders over de plannen die je hebt gemaakt en betrekt de aannemer daarbij indien nodig. Strak plannen en het werken aan meerdere projecten tegelijk is voor jou een tweede natuur. Is een project afgerond dan evalueer je de kosten en uitgevoerde werkzaamheden. Natuurlijk heb je gedurende het hele project oog voor veiligheid.

Functie-eisen
Je werkt graag in een team en jouw actieve opstelling is opvallend. Je daagt je omgeving uit om tot concrete verbeteringen te komen. Je kunt goed met klanten omgaan en weet door jouw communicatieve vaardigheden jouw doelen te bereiken. Ook in hectische omstandigheden houd jij het overzicht en stel je prioriteiten.

Naast kennis en inzicht over energiedistrubutie is het ook van belang dat je ervaring hebt met planning, financiën en administratie. Je hebt bij voorkeur ervaring met SAP en GAIA en het is voor jou geen probleem om nieuwe computersystemen eigen te maken. Verder vragen we:

• een afgeronde technische MBO- of HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting Energietechniek. Of Werktuigbouwkunde, Middelbare Gastechniek of Elektrotechniek;

  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring met hoge- en lage druk gas en/of middenspanning en laagspanning

  • kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels / leidingen en middenspanningstations;

  • affiniteit met energiedistributie;

  • ervaring met projectmatig werken

Geïnteresseerd? Mail dan voor 7 juni 16.00 uur je recente CV, motivatie toegespitst op de aanvraag, beschikbaarheid (vakantie) en uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten