Omgevingsmanager waterschap

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
02-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Ridderkerk
Reacties
0
Bekeken
654
Status
Gesloten
Referentie
IGB68512729

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2499 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
Wij zoeken een omgevingsmanager met ervaring in infrastructurele projecten van wegen, kunstwerken, zuiveren en aanleg & kwaliteit watersystemen voor een waterschap.

Wie?

Onze opdrachtgever is een waterschap in Zuid-Holland.

U bent werkzaam voor het cluster Watersystemen waar projecten uitgevoerd worden, gerelateerd aan Aanleg & kwaliteit Watersystemen en Kustwerken (onder andere gemalen en stuwen). Fase project: voorbereiding en uitvoering.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent eindverantwoordelijk voor omgevingszaken van de projecten binnen het cluster en draagt actief bij aan de realisatie van projecten binnen de kaders van het waterschap.

 • U bent in beginsel aanspreekpunt voor de projectmanager en eindverantwoordelijk.

 • U werkt nauw samen met de technisch manager, contractmanager en de omgevingsteam-collega's van het eigen IPM-team, en met de omgevingsmanager van de opdrachtnemer(s).

 • U bent de spil tussen de projectorganisatie, stakeholders en diverse afdelingen van het waterschap.

 • U vult zowel intern als extern op een actieve en zelfstandige werkwijze deze IPM-rol in.

Eisen

 • U hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding en 5 jaar aantoonbare erkervaring opgedaan als omgevingsmanager in infrastructurele projecten van wegen, kunstwerken, zuiveren en aanleg & kwaliteit watersystemen.

 • U hebt kennis van en ervaring met conditionering (met name kabels en leidingen, grondverwerving, vergunningen / procedures).

 • U hebt ervaring met geïntegreerde contractvormen in de uitvoeringsfase

 • U hebt kennis van en ervaring met systeemgerichte contractbeheersing (SCB).

 • U hebt ervaring en affiniteit met zowel de 'zachte' facetten van omgevingsmanagement (stakeholdermanagement en communicatie) als de 'harde' facetten (conditionering, vergunningen en beperking van uitvoeringshinder) bij uitvoeringsprojecten.

 • U beschikt minimaal over een PRINCE2 Foundation certificaat of haalt dit vóór 1 augustus 2016.

Waar?

Ridderkerk

Wanneer?

De functie is vanaf eind juni parttime beschikbaar voor 28 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2016, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Civiele techniek, infrastructuur, infrastructurele projecten, wegen, kunstwerken, zuiveren, aanleg & kwaliteit watersystemen, conditionering, kabels en leidingen, grondverwerving, vergunningen, procedures, waterschap, omgeving, omgevingsmanagement, stakeholders, systeemgerichte contractbeheersing, SCB, PRINCE2, kunstwerken, gemalen, stuwen

 

Hoe?

Reageer vóór donderdag 9 juni aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten