Civiel technische projectmedewerker

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
532
Status
Gesloten
Referentie
IGB68619786

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2547 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

Sluitingsdatum: 14-06-2016 om 16:00 uur

Organisatie Omschrijving
Binnen de cluster Projecten wordt gewerkt met vier programma’s te weten: primaire keringen, oevers en kaden, watersysteem en waterzuivering. Elk programma omvat meerdere investeringsprojecten. De geleverde prestaties van elk project dragen bij aan de bestuursdoelstellingen van ons waterschap. De investeringen worden gerealiseerd in het beheergebied van de opdrachtgever. Daarbij is het van belang dat bij de projecten de belangen van ingelanden en andere partijen worden gehoord en gewogen.

De projectenportfolio is ondergebracht bij de cluster Projecten. Daarin organiseren we uniformiteit van aanpak en realiseren we een efficiëntie in begeleiding, coördinatie en administratieve inzet.

We zijn voor de cluster Projecten op zoek naar een Civiel technische projectmedewerker met de rollen ontwerpspecialist, bestekspecialist, inkoper van werken, vergunningenaanvrager. Voor projecten en advies aan vergunningverlening op het gebied watersystemen met als kerntaak nieuw- renoveren gemalen heb je de volgende hoofdtaken:

 • Advisering: het inspecteren en rapporteren over de civieltechnische staat van objecten en het adviseren over de (economische) restlevensduur, vervanging en/of alternatieve oplossingen en het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling en bijhouden van de vaktechnische standaard.

  • Voorbereiding: het opstellen van functionele en/of technische specificaties en programma’s van eisen, besteksramingen en het ontwerpen van werken, installaties en constructies rekening houdend met de daarvoor geldende normen en benodigde vergunningen. Het beoordelen van offertes, ontwerpen en berekeningen.

  • Inkoop van werken: publiceert en begeleidt de aanbesteding van werken. Hierbij verzorg je de interne en externe communicatie de aanbesteding aangaande en stel je het gunnigsadvies op.

  • Uitvoering: het vertegenwoordigen van directie en/of toezichthouder van de opdrachtgever bij de uitvoering van werken en het controleren en beoordelen van werkplannen, tekeningen, schema’s en berekeningen volgens bestek en standaarden.

Hierbij opereer je in teamverband en overleg je nauwgezet met beheer en opdrachtnemer over uitvoeringsaspecten en rapporteer je naar de interne projectmanager en andere belanghebbenden over voortgang, kwaliteit en financiën van de taken.

 

Functie-eisen

 • Minimaal HBO opleiding op vakgebied Civiele techniek aangevuld met theoretische en praktische kennis (Harde eis). 

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring, in het gevraagde functieprofiel, binnen projecten en advisering op het gebied van gemalen en inkoop (Harde eis).

  • Je beschikt over een geldig VCA vol certificaat. Indien je niet beschikt over een geldig VCA certificaat, dien je deze te behalen voor 15 juli 2016 (Harde eis).

Verder worden de volgende competenties gevraagd:

 • Resultaat- en klantgericht.

  • Verwerkt gegevens nauwkeurig, verricht handelingen met een grote mate van precisie.

  • Weet ongebruikelijke en originele oplossingen op uitvoerend niveau te vinden en signaleert vernieuwende benaderingen.

  • Besteedt aandacht aan de inhoud en vormgeving van een product voor de aflevering.

  • Werkt bewust volgens de geldende kwaliteitseisen.

  • Toetst en evalueert regelmatig de kwaliteit van het werk.

  • Reageert corrigerend wanneer het product onder de maat is.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten