Beleidsadviseur Armoede en Schuldhulpverlening

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
0
Bekeken
512
Status
Gesloten
Referentie
IGB68628465

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-06-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

07-06-2016 om 09:55 uur

Organisatie Omschrijving

De opdrachtgever is uitgegroeid tot een moderne, complete stad. In het stedennetwerk van Haaglanden en in de Delta-metropool nemen we een centrale plaats in. De inwoners waarderen 'hun' stad als een stad met veel ruimte en groen, een goede infrastructuur en een hoog voorzieningenniveau. Hier wonen ongeveer 124.000 inwoners. De stad heeft ongeveer 48.000 arbeidsplaatsen te bieden. 

Toekomstvisie
De opdrachtgever blijft in beweging. Er ligt een toekomstvisie voor 2025, die inzet op het continueren van de vitale stad die we nu zijn. Die toekomstvisie, samen met het Masterplan en het Meerjaren-investeringsplan, moet ervoor zorgen dat het een aantrekkelijke stad blijft. Een stad met een gezonde financiële basis, waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Daar hoort een organisatie bij, die succesvol met die dynamiek en ontwikkelingen om kan gaan en klaar is voor de toekomst. Om die toekomstgerichte organisatie te worden, wordt gewerkt aan een diepgaande organisatieontwikkeling.

De afdeling Werk, Zorg en In komen (WZI)
De afdeling Werk, Zorg en Inkomen biedt dienstverlening op het gebied van reïntegratie, werk en zorg voor de inwoners. De afdeling Werk, Zorg en Inkomen bestaat uit een vijftal teams, t.w. Beleid & Implementatie, Zorg en Inkomen, Werk en Inkomen, Handhaving en Bedrijfsbureau. Deze teams worden aangestuurd door een teammanager. De afdeling wordt aangestuurd door het afdelingshoofd.

Opdracht Omschrijving
De opdracht betreft om als beleidsadviseur armoede beleid en schulpverlening management te ondersteunen. Naast de going concerntaken van de beleidsmedewerker werk en inkomen (aandachtsgebieden re-integratie, werkgeversbenadering  en handhaving) zijn er de volgende specifieke opdrachten:

 • Op beleidsniveau eerste aanspreekpunt voor de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal (Zoetermeer is centrumgemeente) en het oppakken van de acties hieruit voortkomend, voorbereiden hoofden- en bestuurlijk overleg en implementatie regionale gelijktrekagenda;

  • Effecturen van re-integratieinstrumentarium binnen periodiek tactisch/operationeel overleg: Implementatie van onderdelen van de Participatiewet en maatregelen Wwb: uniformering arbeidsverplichting,  aanscherping ernstige misdragingen, tegenprestatie, Studieregeling i.h.k.v. de Participatiewet;

  • Het structureel inregelen van de pps-samenwerking met een uitzendbureau i.s.m. de regionaal manager Werkgeversservicepunt.

Functie-eisen

 • Een relevante afgeronde HBO opleiding (Harde eis).

  • Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar in een soortgelijke functie.

  • Aantoonbare kennis op het gebied van schuldhulpverlening en armoedebeleid (Harde eis).

De opdrachtgever kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten