Werkvoorbereider Zuidas

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
562
Status
Gesloten
Referentie
IGB68630788

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

09-06-2016 om 12:00 uur

Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn lead buyer voor de fysieke sector en hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement. Onze belangrijkste opgave is het realiseren van projecten in de openbare ruimte van Amsterdam, van idee tot en met de uitvoering. Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving. Onze passie ligt bij de complexiteit van stedelijke gebieden. Het Ingenieursbureau heeft 500 medewerkers en valt onder het cluster Ruimte en Economie.

Als vakbekwame en zelfstandige werkvoorbereider maak je tekeningen, van planvorming tot en met bestek. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan uitvoeringsfaseringen, kabels- en leidingenprocedures, en stel je desgewenst BLVC-plannen op. De voor je werkzaamheden benodigde onderzoeken zoals inmetingen en asfaltonderzoek zet je uit bij derden en je bewaakt de geleverde kwaliteit. Ook stel je kostenramingen en RAW bestekken op. Voor deze activiteiten werk
je nauw samen met de projectleiders, specialisten, directievoerders en toezichthouders van het ingenieursbureau.
Je gaat de werkzaamheden uitvoeren binnen het Team Maaiveld Zuid. De complexiteit van de projecten zit soms in de techniek, soms in de drukke Amsterdamse omgeving, soms in de belangen van betrokken partijen en meestal in alle drie. Over je werk communiceer je naar de projectleider.

Functie-eisen

 • een afgeronde HBO opleiding Civiele Techniek (harde eis)

  • in de afgelopen 10 jaar minimaal 7 jaar ervaring opgedaan met tekensoftware MicroStation (harde eis)

  • in de afgelopen 10 jaar minimaal 7 jaar ervaring opgedaan met voorbereiding van projecten in een complexe, binnenstedelijke omgeving van grote steden (harde eis)

  • in de afgelopen 10 jaar minimaal 7 jaar ervaring opgedaan als voorbereider op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur (harde eis)

  • recente aantoonbare ervaring met de procedures van het Amsterdamse ‘coördinatiestelsel werken aan de weg’. Deze ervaring is recent en maximaal 2 jaar oud

  • aantoonbare ervaring met de tekenstandaard NLCS? Deze ervaring is recent en maximaal 2 jaar oud

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten