Toezichthouder Civieltechnisch

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
454
Status
Gesloten
Referentie
IGB68631440

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

04-07-2016

Einddatum

04-07-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

15-20 per week, met een mogelijke uitbreiding naar 36 uur per week

Sluitingsdatum

10-06-2016 om 10:00 uur

Profiel Afdeling
Het team Constructies en Waterbouw is een team van civiel technisch projectleiders, werkvoorbereiders, specialisten en directievoerders/toezichthouders. Voor de constructieve en waterbouwkundige werken adviseren zij de planvorming en de beheerder, bereiden werken voor, stellen contracten op en begeleiden deze werken in de uitvoering.

Opdracht Omschrijving
We zijn op zoek naar een ervaren Toezichthouder Civieltechnisch met een nadruk op waterbouwkundige constructies(walmuren). Als vakbekwame en zelfstandige toezichthouder ben je breed inzetbaar voor civieltechnische projecten in de uitvoering. Het betreft voornamelijk reconstructies van walmuren inclusief herinrichting van de openbare ruimte en werkzaamheden (coördinatie/begeleiden) ondergrondse infrastructuur. De werkzaamheden betreffen een binnen/buiten functie. Je houdt toezicht op het werk van de aannemer en verzorgt de daarvoor benodigde (bestek)administratie. Daarnaast verzorg je de coördinatie van nutsbedrijven m.b.t. de ondergrondse infrastructuur en levert een bijdrage aan BLVC mede als aanspreekpunt in de uitvoering voor bewoners, ondernemers en bezoekers. Je werkt binnen een projectteam, het projectteam uitvoering bestaat uit een projectmanager, directievoerder U.A.V. en een toezichthouder.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding Civiele Techniek of Weg en Waterbouw.

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de functie van civieltechnisch toezichthouder voor RAW/UAV contracten.

  • Je beschikt over een geldig VCA-VOL diploma en bodemsandering B.

  • Je hebt tenminste twee jaar gewerkt binnen projecten die zich richten op civiele kunstwerken, zoals bruggen, kades en sluizen.

Gewenst wordt

 • Dat je beschikt over kennis van Visi en KPD-bestekadminstratie en heeft tenminste twee jaar gewerkt met Visi en KPD-bestekadministratie binnen projecten.

  • Je hebt tenminste twee jaar ervaring met de uitvoering van reconstructie van walmuren in binnenstedelijk gebied.

  • Je hebt kennis van wet en regelgeving op het vakgebied grond-, weg-, en waterbouw. Deze ervaring is opgedaan door het werken binnen civieltechnische projecten en door het volgen van cursussen/trainingen.

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten