Projectleider Onderwijshuisvesting

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
04-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Leidschendam-Voorburg
Reacties
0
Bekeken
23
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
De gemeente Leidschendam-Voorburg is een ambitieuze organisatie met ca. 650 medewerkers. Onze ambitie is om in 2018 de Beste Gemeentelijke Dienstverlener van Nederland te zijn. Als organisatie doen wij er alles aan om onze medewerkers hier optimaal in te faciliteren. Zo geven wij vorm aan Het Nieuwe Werken: slimmer, efficiënter en effectiever werken, gebruik makend van nieuwe technologieën. Ons hypermoderne kantoor biedt alle mogelijkheden om optimaal te flexwerken (flexibel, tijd- en plaats onafhankelijk). Dit creëert nieuwe vormen van samenwerking, meer eigen verantwoordelijkheid; eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid. Ook zoeken wij bewust de verbinding met elkaar. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

Opdracht
Wij zijn op zoek naar een Projectleider Onderwijshuisvesting voor de bouw van twee basisscholen in Leidschendam respectievelijk in Voorburg. De twee scholen ressorteren onder hetzelfde bestuur. De duur van het project is naar verwachting 2,5 jaar, vanaf het opstellen van het Programma van Eisen tot en met de daadwerkelijke oplevering medio 2018-2019. De ruimtevraag voor de gebouwen is ca. 2100 m2 en ca. 2400 m2. Het beschikbare krediet is respectievelijk 3,5 mln. en 4,0 mln.

Functie
Fungeert als spil in het bouwproces Geeft procesmatige sturing aan het gehele proces van PvE tot oplevering.
Is sparring partner voor de schooldirectie en geeft sturing aan het proces rondom tijdelijke huisvesting van 600 leerlingen.
Geeft sturing aan en is sparringpartner van de directievoerder gedurende de bouw.
Verzorgt omgevingsmanagement (waaronder inspraak omwonenden).
Je bent een ervaren projectleider die veel kennis heeft van aanbestedings-procedures, op de hoogte is van de relevante regelgeving omtrent onderwijshuisvesting en vereisten voor Integrale kindcentra (IKC 2-12 jaar) en kennis heeft van de bouwwereld en de verschillende bouwvormen. Je bent inhoudelijk op de hoogte van onderwijsvoorzieningen en weet gemakkelijk de verbinding te leggen met en tussen de vele belanghebbenden.

Je CV
Aantoonbare kennis van aanbestedingsprocedures, blijkend uit minimaal 3 jaar relevante ervaring in de afgelopen 5 jaar;
Aantoonbare kennis van de gemeentelijke regelgeving en (inspraak)procedures met betrekking tot bouwprojecten (in het primair onderwijs) in stedelijke gebieden, blijkend uit ervaring met het begeleiden van minimaal één vergelijkbare procedure in de afgelopen vijf jaar;
Aantoonbare bouwkundige en/of bedrijfskundige technische kennis verkregen door opleiding en / of ervaring blijkend uit cv;
Bewezen ervaring op het gebied van duurzaamheidsambities;
Aantoonbare ervaring met budgetbewaking en risicobeheersing;

NB
‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat indien je de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. Ipad.

Competenties:
Schakelen
Verbinden
Politieke sensitiviteit
Leiding geven
Autonome mening
Daadkracht
Onder druk kunnen werken
Synergievoordelen kunnen behalen

Werkweek
Flexibel

Een leuke baan voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten