Functioneel Applicatiebeheerder Personeel Service Organisatie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
415
Status
Gesloten
Referentie
IGB68632442

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

04-07-2016

Einddatum

30-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

08-06-2016 om 09:00 uur

Doel van de functie
Beheren van gehele bedrijfsapplicaties voor grote groep van gebruikers, zodanig dat bedrijfsapplicaties optimaal aansluiten bij het bedrijfsproces en de kwaliteit geborgd is.

Werkzaamheden
Binnen Personeel Service Organisatie (PSO) van het bedrijfsonderdeel IT Operations, zorg je als functioneel (applicatie) beheerder binnen een team voor het beheer van (mobiele) applicaties en systemen die deel uitmaken van diverse ketens binnen de organisatie voor de eerstelijnsmedewerkers.
Als functioneel (applicatie) beheerder voor de huidige Railpocket en de nieuwe Smartphone Apps,  inventariseer en vertaal je de benodigde business functionaliteit naar functionele specificaties, je voert regie over het ontwerpen, bouwen en testen. Daarnaast behandel je vragen, klachten en verbetervoorstellen van gebruikers. Jij bent degene die op basis van de (beschikbaarheids-) eisen van de eigenaar afspraken maakt met de applicatie -, technisch applicatie - en technisch beheerpartijen en voert hier regie over.
Je levert expertise en werkt samen met het project “Smartphone Apps”. Deze “app fabriek” specificeert en bouwt de nieuwe Apps voor de eerstelijnsmedewerkers.. Ook werk je nauw samen met twee andere “Business To Employee” APP fabrieken en bewaak je tevens de impact van deze ontwikkelingen op de (RUN) systemen van PSO.

Functie-eisen

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare recente werkervaring als functioneel applicatiebeheerder (harde eis)

  • Aantoonbare ervaring met ITIL - BISL

  • Afgeronde HBO -opleiding

  • Aantoonbare recente ervaring in de mobile ICT-werkveld (app's)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  06-06-2016 14:01
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten