ADFS Specialist (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
458
Status
Gesloten
Referentie
IGB68642859

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

11-07-2016

Einddatum

10-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

16-6-2016 om 18:00 uur

De provincie Gelderland zoekt een zeer ervaren ADFS specialist.

De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) van de provincie Gelderland is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het provinciale ICT-beleid. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich met behulp van ICT-middelen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak.

De provincie Gelderland heeft de ambitie om in de komende jaren een deel van haar dienstverlening te digitaliseren, zodat het met behulp van identity providers zoals DigiD en eHerkenning mogelijk wordt om bijvoorbeeld online vergunningen en subsidies aan te vragen. Om deze ambitie te kunnen realiseren, heeft de afdeling I&A in het afgelopen jaar een ‘proof of concept’ met een Active Directory Federation Services (ADFS) oplossing in combinatie met SharePoint 2013 ingericht. Dit jaar wil I&A de gerealiseerde oplossing verder uitbreiden met een testomgeving, documentatie en koppelingen met Office 365, DigiD en eHerkenning. Om deze wensen te kunnen realiseren, zijn wij op zoek naar een zeer ervaren ADFS specialist.

Functie-eisen

 • beschikt aantoonbaar over minimaal een HBO werk- en denk niveau op het gebied van IT. 

  • beschikt aantoonbaar over ervaring (opgedaan in de periode 2010-2016) met het inrichten, doorontwikkelen en in gebruik nemen van ADFS oplossingen in combinatie met SharePoint 2013.

  • beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring (opgedaan in de periode 2010-2016) met Windows Server 2012 en netwerkconcepten zoals DNS / DHCP / Firewalls.

  • beschikt aantoonbaar over ervaring met het trainen/opleiden/coachen van (functionele en technische) beheerders en gebruikers.

Wensen

 • beschikt aantoonbaar over ervaring met het inrichten, doorontwikkelen en in gebruik nemen van ADFS oplossingen in combinatie met Office 365.

  • beschikt aantoonbaar over ervaring met het inrichten, doorontwikkelen en in gebruik nemen van ADFS oplossingen in combinatie met DigiD.

  • beschikt aantoonbaar over ervaring met het inrichten, doorontwikkelen en in gebruik nemen van ADFS oplossingen in combinatie met eHerkenning.

  • beschikt aantoonbaar over kennis van en ervaring (opgedaan in de periode 2010-2016) met Netscaler.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten