IPM Projectmanager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
979
Status
Gesloten
Referentie
IGB68649105

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

10-06-2016 om 14:00 uur

Organisatie Omschrijving
Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, wegen waterbouw. Wij hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement. Met grote ambitie voor de stad adviseren en sturen wij projecten van idee tot en met de uitvoering. Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving. Onze passie ligt bij de complexiteit van stedelijke gebieden. Vakinhoudelijke expertise, betrouwbaarheid en kennis van de stad Amsterdam zijn onze kracht. Wij werken aan de metropool Amsterdam en zijn betrokken bij de grote en belangrijke bouwprojecten van Amsterdam. Overhoeks en Amstelkwartier. Ook houden wij de stad op orde door het uitvoeren van groot onderhoud aan straten, bruggen en openbare verlichting.

Opdracht Omschrijving
Deze afdeling van de opdrachtgever doet het projectmanagement van de planfase tot en met de realisatie van infrastructurele (GWW) projecten met projectteams die werken volgens het IPM model en rapporteren aan een ambtelijk opdrachtgever. De werkzaamheden van de IPM Projectmanager bestaan uit de aansturing van diverse infrastructurele projecten (busbanen, fiets, tram) in de planuitwerkingsfase alsmede uitvoering. De kandidaat moet in staat zijn om uit alle eisen en wensen van de omgeving een bestuurlijk gedragen oplossing uit te werken en deze binnen alle projectbeheersingskaders uit te voeren. De projecten kennen stuk voor stuk een weerbarstige omgeving en vragen om een aanpak die getuigt van een tactische aanpak. De kandidaat stuurt een IPM team aan en fungeert als de natuurlijke sparringpartner en intermediair tussen de ambtelijke opdrachtgever, de lijn en het project. Belangrijke stakeholders binnen het project zijn de SRA, GVB, stadsdelen en RWS.

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau met een civiele, bestuurskundige of andere relevante achtergrond. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

  • Je beschikt over kennis van en minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van voorbereiding en uitvoering van binnenstedelijk openbaar vervoer projecten zoals busbanen en tramlijnen.

  • Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van projectmanagement van infrastructurele projecten in een complexe stedelijke omgeving (overheid als opdrachtgever).

  • Je beschikt over ruime werkervaring en kennis van de te doorlopen procedures bij grootstedelijke infrastructurele projecten.

  • Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring in de IPM-rol binnen het IPM-model.

  • Je beschikt over ruime werkervaring met de toepassing van UAV-GC contracten.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten