Omgevingsmanager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Ridderkerk
Reacties
0
Bekeken
1560
Status
Gesloten
Referentie
IGB68654754

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

27-06-2016

Einddatum

30-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

08-06-2016 om 11:00 uur

Functieomschrijving
De omgevingsmanager is eindverantwoordelijk voor omgevingszaken van de projecten binnen het cluster en draagt actief bij aan de realisatie van projecten binnen de kaders van het waterschap. De omgevingsmanager is in beginsel aanspreekpunt voor de projectmanager en eindverantwoordelijk. Omdat de uitvoeringspraktijk veel inzet in omgevingsmanagement vraagt, verwachten we van jou een zelfstandige en pro-actieve rolinvulling en de ervaring om te kunnen delegeren. Je werkt nauw samen met de technisch manager, contractmanager en de omgevingsteam-collega's van het eigen IPM-team, en met de OM van de opdrachtnemer(s). Daarnaast ben de je de spil tussen de projectorganisatie, stakeholders en diverse afdelingen. Dit vraagt ervaring en affiniteit met zowel de 'zachte' facetten van omgevingsmanagement (stakeholdermanagement en communicatie) als de 'harde' facetten (conditionering, vergunningen en beperking van uitvoeringshinder) bij uitvoeringsprojecten. De omgevingsmanager zal zowel intern als extern op een actieve en zelfstandige werkwijze deze IPM-rol invullen.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een HBO opleiding.

    • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring opgedaan als omgevingsmanager in infrastructurele projecten van wegen, kunstwerken, zuiveren en aanleg & kwaliteit watersystemen.

    • Je hebt minimaal een PRINCE2 Foundation certificaat of haalt dit vóór 1 augustus 2016.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten