Functioneel Consultant E-Lectures

Opdrachtgever
Pro-Act IT
Geplaatst op
03-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
1723
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste kandidaat,

Hartelijk dank voor jouw reactie op de opdracht Functioneel Consultant E-Lectures.

Helaas moet ik je teleurstellen. Na een uitgebreide selectie hebben wij er uiteindelijk voor gekozen een andere kandidaat aan te bieden bij de opdrachtgever.

Selectie is gemaakt op basis van opleiding, ervaring, branchekennis en tarief. Hierin sloten andere kandidaten beter aan.

Wij verwachten de aanvraag met deze kandidaat in te vullen.

Dank voor jouw interesse en succes met overige sollicitaties.

Met vriendelijke groet,

Pro-Act IT
Marije Berghuis


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 235 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten

Omschrijving

Voor onze eindklant in Utrecht zoeken wij een Functioneel Consultant E-Lectures

Start 01-07-2016

Einddatum

31-12-2016 met optie tot verlenging

Uren per week

40

Tarief

marktconform

De afdeling Onderwijs systemen is verantwoordelijk voor de informatiesystemen op het gebied van onderwijs en onderwijsondersteuning. Binnen het klantbrede programma Educate-it innoveert en beheert de afdeling informatiesystemen op het gebied van E-assessment, E-lectures, E-learning en andere innovatieprojecten die het didactische concept blended learning ondersteunen.

Voor E-Lectures maakt onze klant gebruik van Mediasite als enterprise videoplatform. Binnen de innovatieprojecten experimenteren early adapters met innovatieve tools/applicaties in hun onderwijs die mogelijk ook opgeschaald kunnen worden. Afhankelijk van het soort tool, de hoeveelheid gebruikers en het opschalingspotentieel behoeven deze tools in meer of mindere mate functioneel applicatiebeheer. Je werkt hierbij nauw samen met de business projectleiders en het tijdelijke ondersteuningsteam vanuit het programma Educate-it.

Als functioneel beheerder ben je de schakel tussen het onderwijs en IT. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van het enterprise video platform en de daaraan gekoppelde interfaces met andere bedrijfsapplicaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor (het vormgeven van) de inrichting en het beheer van diverse tools/applicaties die in het kader van innovatieprojecten worden gebruikt.

We zoeken iemand die enerzijds gestructureerd werkt en in staat is om orde en stabiliteit te scheppen voor E-Lectures. Je staat voor afspraak is afspraak, duidelijkheid, heldere en logische procedures en je bent betrouwbaar. Anderzijds zoeken we voor innovatieprojecten iemand die oplossingsgericht is, zich in een snel veranderende omgeving coöperatief opstelt en creatieve oplossingen verzint. Tegelijkertijd verwachten we dat je ook overzicht bewaart en adviseert hoe deze taken in de toekomst vormgegeven moeten worden.

Functie eisen

 • HBO werk/denkniveau;

 • Minimaal 2 jaar praktische werkervaring met functioneel beheer, bij voorkeur voor kortdurende (innovatie)projecten en/of enterprise videoplatformen;

 • Kennis van BISL en ASL processen, bij voorkeur gecertificeerd;

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;

 • Resultaatgericht: Je bent in staat op een initiatiefrijke, analytische en inventieve wijze binnen de planning tot een goed resultaat te komen;

 • Mensgericht: Je communiceert gemakkelijk, je kunt anderen inspireren en hebt een klantgericht houding;

 • Organisatie sensitiviteit: Je onderkent de invloed en de gevolgen van eigen beslissingen of activiteiten op de eigen organisatie en handelt daarnaar;

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten het volledige cv waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom hij/zij zichzelf geschikt acht voor deze functie.
Uw aanbieding dient VOLLEDIG te zijn en voorzien te zijn van

– Naam
– Woonplaats
– Geboortedatum
– Beschikbaarheidsdatum
– Hoeveel uur per week
– Eigen medewerker of freelance
– Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten
– Beperkingen/bijzonderheden
– Reeds geboekte vakanties

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  07-06-2016 14:32
  Plaats
  Tilburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-06-2016 21:31
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten