Hydroloog

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Sittard
Reacties
0
Bekeken
566
Status
Gesloten
Referentie
IGB68669194

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

13-06-2016 om 10:00 uur

Organisatie Omschrijving
De opdrachtgever zorgt voor veilige dijken, droge voeten, schoon en voldoende water voor een bepaalde regio in Nederland. De organisatie bestaat uit een directie, 5 afdelingen, 2 stafunits en een stafteam. De afdeling Beleid, Onderzoek en Advies is één van de vijf afdelingen van het waterschap en voert hydrologisch en ecologisch onderzoek uit en bereidt het beleid op het gebied van integraal waterbeheer voor. Verder adviseert de afdeling medewerkers, gemeenten, agrariërs en andere organisaties over het beheer van de waterketen en het watersysteem.

Wij opzoek naar een hydroloog die tijdelijk het team hydrologie komt versterken voor de uitvoering van het project BOOST.
In het project BOOST (Beschermingsprogramma regionale overstromingen en wateroverlast in stedelijk gebied) worden voor 39 knelpuntgebieden maatregelen voorbereid en uitgevoerd om de bescherming tegen wateroverlast te verhogen naar een beschermingsniveau van 1:100. Waar een beschermingsniveau van 1:100, op basis van kosten-batenanalyse of landschappelijk, niet volledig haalbaar blijkt te zijn dient het maximaal haalbare beschermingsniveau gerealiseerd te worden. Gelet op het kosten-baten-aspect en om de landschappelijke impact beperkt te houden wordt vooral gezocht naar innovatieve, brongerichte en robuuste maatregelen

De opdracht bestaat voornamelijk uit het uitvoeren van hydrologische modelberekeningen en het adviseren en begeleiden van externe partijen bij de uitvoering van hydrologische modelberekeningen voor het project BOOST. Hierbij wordt gebruik gemaakt van neerslag-afvoermodellen (HBV) en hydraulische modellen (Sobek). Je bent verantwoordelijk voor de hydrologische inbreng bij de voorbereiding en uitvoering van diverse projecten en bij vergunningverlening.  

Functie-eisen

 • Je hebt gedegen algemene kennis van hydrologische processen in grond- en oppervlaktewater;

  • Je hebt ruime ervaring met het gebruik van hydrologische modellen.

  • Je hebt in de afgelopen 6 jaar minimaal 3 jaar ervaring als (project) hydroloog.

  • Je hebt aantoonbare ervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar met het toepassen van hydrologische modellen, zoals het Sobek model.

  • Je hebt ruime ervaring met en kennis van planmatig en projectmatig werken.

  • Je beschikt over effectieve communicatieve vaardigheden en bent in staat om waterschapsstandpunten, met name de hydrologische aspecten daarvan, intern en extern op aansprekende wijze uit te dragen. Adviesvaardigheden en bestuurlijke sensitiviteit zijn hierbij belangrijke competenties.

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten