Agile Test automatiseerder

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
933
Status
Gesloten
Referentie
IGB68669711

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-06-2016

Einddatum

30-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

07-06-2016 om 13:00 uur

Doel van de functie
Donna is het informatiesysteem voor de planning en verdeling van de treinpaden op de Nederlandse Spoorweginfrastructuur. Donna biedt de functionaliteit voor alle spoorwegondernemingen om de dienstregelingsaanvragen voor een nieuw dienstregelingsjaar bij ProRail in te dienen en biedt ProRail de functionaliteit om de capaciteit op het spoorwegnet te verdelen. Het informatiesysteem Donna biedt zowel NSR als ProRail en de overige spoorwegondernemingen de functionaliteit, zoals die voor ieders processen vereist is. Een groot deel van Donna is inmiddels in bedrijf en in beheer bij de Donna Service Organisatie (DSO) Binnen de DSO streven we naar het verhogen van de kwaliteit van onze releases. We onderkennen dat kwaliteit geborgd moet zijn binnen alle disciplines: heldere specificaties, een kwalitatief hoogwaardige implementatie, goed testwerk om de geleverde kwaliteit te bevorderen, goede automatische testdekking om de kwaliteit te waarborgen en goede afstemming over de disciplines heen. Met het oog op de vele jaren waarin we de applicatie nog in beheer zullen hebben, zoeken we constant naar mogelijkheden om onze effectiviteit en onze kwaliteit verder te verhogen.

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de volgende activiteiten

 • Zelfstandig opzetten van testautomatisering (in Java omgeving) en dit uitdragen binnen scrumteams.

 • Schrijven van geautomatiseerde testgevallen, inclusief refactoren van de code in Cucumber en RFT.

 • Ondersteuning bieden bij het opstellen en uitvoeren van systeem- en regressietests en het controleren / analyseren van de testresultaten.

 • Bijdragen aan opstellen en verbeteren van de testspecificaties.

Functie-eisen

 • beschikt aantoonbare werkervaring met Agile testautomatisering Specification by Example is een pre (of ATDD/BDD)

  • minimaal een HBO diploma of WO werk-denkniveau

  • aantoonbare werk ervaring met het coderen / scripten in Java

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  05-06-2016 23:06
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten