Projectleider Onderwijshuisvesting

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
03-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam
Reacties
0
Bekeken
1203
Status
Gesloten
Referentie
IGB68693201

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

31-12-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

13-6-2016 om 9:00 uur

De gemeente Leidschendam-Voorburg is op zoek naar een Projectleider Onderwijshuisvesting voor de bouw van twee basisscholen in Leidschendam respectievelijk in Voorburg. De twee scholen ressorteren onder hetzelfde bestuur. De duur van het project is naar verwachting 2,5 jaar, vanaf het opstellen van het Programma van Eisen tot en met de daadwerkelijke oplevering medio 2018-2019. De ruimtevraag voor de gebouwen is ca. 2100 m2 en ca. 2400 m2. Het beschikbare krediet is respectievelijk 3,5 mln. en 4,0 mln. Tot de taken en werkzaamheden behoren de onderstaande zaken:

Fungeert als spil in het bouwproces Geeft procesmatige sturing aan het gehele proces van PvE tot oplevering.
Is sparring partner voor de schooldirectie en geeft sturing aan het proces rondom tijdelijke huisvesting van 600 leerlingen.
Geeft sturing aan en is sparringpartner van de directievoerder gedurende de bouw. Verzorgt omgevingsmanagement (waaronder inspraak omwonenden).

De gemeente is op zoek naar een ervaren projectleider die veel kennis heeft van aanbestedings-procedures, op de hoogte is van de relevante regelgeving omtrent onderwijshuisvesting en vereisten voor Integrale kindcentra (IKC 2-12 jaar) en kennis heeft van de bouwwereld en de verschillende bouwvormen. De projectleider is inhoudelijk op de hoogte van onderwijsvoorzieningen en weet  gemakkelijk de verbinding te leggen met en tussen de vele belanghebbenden.

Functie-eisen

 • Aantoonbare kennis van aanbestedingsprocedures, blijkend uit minimaal 3 jaar relevante ervaring in de afgelopen 5 jaar 

  • Aantoonbare kennis van de gemeentelijke regelgeving en (inspraak)procedures met betrekking tot bouwprojecten (in het primair onderwijs) in stedelijke gebieden, blijkend uit ervaring met het begeleiden van minimaal één vergelijkbare procedure in de afgelopen vijf jaar 

  • Aantoonbare bouwkundige en/of  bedrijfskundige technische kennis verkregen door opleiding en / of ervaring 

  • Bewezen ervaring op het gebied van duurzaamheidsambities 

  • Aantoonbare ervaring met budgetbewaking en risicobeheersing

Competenties

 • Schakelen

  • Verbinden

  • Politieke sensitiviteit

  • Leiding geven

  • Autonome mening

  • Daadkracht

  • Onder druk kunnen werken

  • Synergievoordelen kunnen behalen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten