Senior Consultant IM (domein HR)

Opdrachtgever
T2 Automatiseringsdiensten
Geplaatst op
06-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Odijk
Reacties
1
Bekeken
479
Status
Gesloten
Referentie
667

Omschrijving

Ben jij dé Senior Consultant IM voor het domein HR met minimaal 10 jaar ervaring als Sr. ICT consultant? Minimaal een afgeronde HBO opleiding? En diepgaande kennis van Youforce Self Service? Lees dan verder!

Bij de Nationale Politie heeft T2 de afgelopen vijf jaar als mantelleverancier meer dan 100 professionals gedetacheerd waarvan vele via freelance.nl. Met dit uitstekende resultaat bouwen wij de samenwerking verder uit.

Functietitel
Senior Consultant IM domein HR

Standplaats
Odijk
Startdatum
01-07-2016
Einddatum
31-12-2016
Optie tot verlenging
Ja
Uren per week
18

Opdracht omschrijving
De Dienst Informatie Management (IM) is onderdeel van het PDC en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van en dienstverlening voor de informatievoorziening (IV) van de organisatie en bereidt samen met de business de IV-portefeuille voor, onder meer door middel van de intake van nieuwe informatiebehoeften. Ook de vertaling van de informatiebehoefte naar requirements tot en met de regie op de implementatie van nieuwe of gewijzigde IV behoort tot het takenpakket van de dienst.

Als senior consultant IM domein HR ben je verantwoordelijk voor het IM advies/ontwerp gedeelte en de implementatie van de herinrichting van de HR Self Service omgeving Youforce en Beaufort/Gemal om daarmee de beoogde business case doelstellingen te realiseren.

Je bent de spin in het web, die vanuit functioneel beheer en informatiemanagement in brede zin bedenkt en de verbinding legt tussen business, functioneel beheer, informatiemanagement, architecten en techniek

Doelstelling
Doelstelling is IV aanpassingen te adviseren/ontwerpen en te implementeren in het kader van de nieuwe cao, de personele reorganisatie en het optimaliseren van formatie en bezetting. De genoemde IV vernieuwingen worden geïnitieerd vanuit IM. Aanvullend krijg je de opdracht functioneel beheer in te werken op deze vernieuwingen en monitoring op de formulierstroom YF/Bo4 in te regelen. Jij bent bij uitstek degene die risico's van IV vernieuwing beheerst en zorgt dat de doelstelling van het programma worden gehaald zonder verstoring van de productie.

Verantwoordelijkheden
Als senior consultant IM domein HR ben je verantwoordelijk voor het IM advies/ontwerp gedeelte en de implementatie van de herinrichting van de HR Self Service omgeving Youforce en Beaufort/Gemal om daarmee de beoogde business case doelstellingen te realiseren.
Je bent de spin in het web, die vanuit functioneel beheer en informatiemanagement in brede zin bedenkt en de verbinding legt tussen business, functioneel beheer, informatiemanagement, architecten en techniek

Vakmatige taken

 • Je brengt afhankelijkheden tussen functioneel beheer, informatiemanagement, ICT en de business in kaart.

 • Je maakt verbinding met functioneel beheer en informatiemanagement, architecten en business over planning en wijzigingen.

 • Je rapporteert over beschikbaarheid en uitgevoerde changes.

 • Je handhaaft de dienstverlenings standaarden. Je ondersteunt collega’s en treedt op als vraagbaak binnen en buiten je eigen vakgebied, en je bent in staat om binnen en buiten het eigen vakgebied adviserend op te treden bij incidenten, problemen, changes en projecten.

 • Je analyseert, monitort en evalueert de kwaliteit en voortgang van de migratie en consolidatie aan de hand van vastgestelde indicatoren, je analyseert de oorzaak van afwijkingen en adviseert over bijsturing en je helpt de migratie projectmanager succesvol te zijn

 • Je verricht operationele sturing binnen het IM team als onderdeel van het programma.

 • Je maakt uitvoeringsafspraken en stuurt aan op het maken van randvoorwaardelijke afspraken en stuurt op het nakomen hiervan gericht op het realiseren van vastgestelde resultaten en implementatieregie.

 • Je bent een excellente systeemintegrator, die de vele ketenpartijen, zowel intern als extern, in beweging brengt, en ervoor zorgt dat mijlpalen op tijd en binnen budget gerealiseerd worden.

 • Je weet wat je moet laten testen en waar de risico’s liggen bij dergelijke migraties, je bent kundig gesprekpartner voor zowel techneuten als functioneel beheer en business

Contacten
Zowel in- als extern

Inzet in de lijn of project
Project

Opleiding

 • HBO / WO Bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica.

 • Prince2

 • Diepgaande kennis van Youforce, Beaufort en Gemal

Werkervaring
Minimaal 10 jaar relevante project ervaring waarvan 3 jaar HRM gerelateerde projecten.
Kennis van personele en salaris processen.
Kennis van HRM-systemen zoals Youforce Self Service, Beaufort en Gemal

Competenties

 • maatschappelijke oriëntatie

 • organisatiesensitiviteit

 • overtuigingskracht

 • coachen

 • organisatievermogen

 • klantgerichtheid

 • netwerkvaardigheid

 • systeemdenken.

Kwaliteit (eisen)
Minimaal 10 jaar ervaring als Sr. ICT consultant.
Minimaal een afgeronde HBO opleiding.

Gunningscriteria (wensen)
Minimaal 10 jaar ervaring als Sr. ICT consultant waarvan de afgelopen 3 jaar op het gebied van HRM informatievoorziening.
Recente kennis van en ervaring met Personele- en salarisprocessen.
Aantoonbare diepgaande kennis van Youforce Self Service en aanvullende modules.
Aantoonbare diepgaande Kennis van Beaufort en Gemal.
Aantoonbare kennis ITIL processen.
Werkervaring bij de Nationale Politie is een pre.

Interesse? Graag ontvangen wij het CV o.v.v. het tarief uiterlijk maandag 13 juni 2016 om 15.00 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  06-06-2016 09:58
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten