Sr. Consultant IM domein HR

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
06-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Odijk
Reacties
0
Bekeken
456
Status
Gesloten
Referentie
IGB68835064

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving
Startdatum:01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

18

Sluitingsdatum

16-06-2016 om 17:00 uur

Organisatie Omschrijving
De Dienst Informatie Management (IM) is onderdeel van het PDC en is verantwoordelijk voor de kwaliteit van en dienstverlening voor de informatievoorziening (IV) van de organisatie en bereidt samen met de business de IV-portefeuille voor, onder meer door middel van de intake van nieuwe informatiebehoeften. Ook de vertaling van de informatiebehoefte naar requirements tot en met de regie op de implementatie van nieuwe of gewijzigde IV behoort tot het takenpakket van de dienst.

Als senior consultant IM domein HR ben je verantwoordelijk voor het IM advies/ontwerp gedeelte en de implementatie van de herinrichting van de HR Self Service omgeving Youforce en Beaufort/Gemal om daarmee de beoogde business case doelstellingen te realiseren.

Je bent de spin in het web, die vanuit functioneel beheer en informatiemanagement in brede zin bedenkt en de verbinding legt tussen business, functioneel beheer, informatiemanagement, architecten en techniek

Doelstelling
Doelstelling is IV aanpassingen te adviseren/ontwerpen en te implementeren in het kader van de nieuwe cao, de personele reorganisatie en het optimaliseren van formatie en bezetting. De genoemde IV vernieuwingen worden geïnitieerd vanuit IM. Aanvullend krijg je de opdracht functioneel beheer in te werken op deze vernieuwingen en monitoring op de formulierstroom YF/Bo4 in te regelen.

Jij bent bij uitstek degene die risico's van IV vernieuwing beheerst en zorgt dat de doelstelling van het programma worden gehaald zonder verstoring van de productie.

Verantwoordelijkheden
Als senior consultant IM domein HR ben je verantwoordelijk voor het IM advies/ontwerp gedeelte en de implementatie van de herinrichting van de HR Self Service omgeving Youforce en Beaufort/Gemal om daarmee de beoogde business case doelstellingen te realiseren.

Je bent de spin in het web, die vanuit functioneel beheer en informatiemanagement in brede zin bedenkt en de verbinding legt tussen business, functioneel beheer, informatiemanagement, architecten en techniek.

Vakmatige taken

 • Je brengt afhankelijkheden tussen functioneel beheer, informatiemanagement, ICT en de business in kaart.

  • Je maakt verbinding met functioneel beheer en informatiemanagement, architecten en business over planning en wijzigingen.

  • Je rapporteert over beschikbaarheid en uitgevoerde changes.

  • Je handhaaft de dienstverleningsstandaarden. Je ondersteunt collega’s en treedt op als vraagbaak binnen en buiten je eigen vakgebied, en je bent in staat om binnen en buiten het eigen vakgebied adviserend op te treden bij incidenten, problemen, changes en projecten.

  • Je analyseert, monitort en evalueert de kwaliteit en voortgang van de migratie en consolidatie aan de hand van vastgestelde indicatoren, je analyseert de oorzaak van afwijkingen en adviseert over bijsturing en je helpt de migratie projectmanager succesvol te zijn.

  • Je verricht operationele sturing binnen het IM team als onderdeel van het programma.

  • Je maakt uitvoeringsafspraken en stuurt aan op het maken van randvoorwaardelijke afspraken en stuurt op het nakomen hiervan gericht op het realiseren van vastgestelde resultaten en implementatieregie.

  • Je bent een excellente systeemintegrator, die de vele ketenpartijen, zowel intern als extern, in beweging brengt, en ervoor zorgt dat mijlpalen op tijd en binnen budget gerealiseerd worden.

  • Je weet wat je moet laten testen en waar de risico’s liggen bij dergelijke migraties, je bent kundig gesprekpartner voor zowel techneuten als functioneel beheer en business.

Functie-eisen

 • HBO / WO Bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica.

  • Je hebt een Prince2 certificaat.

  • Minimaal 10 jaar relevante project ervaring waarvan 3 jaar HRM gerelateerde projecten.

  • Kennis van personele en salaris processen.

  • Kennis van HRM-systemen zoals Youforce Self Service, Beaufort en Gemal.

  • Minimaal 10 jaar ervaring als Sr. ICT consultant waarvan de afgelopen 3 jaar op het gebied van HRM informatievoorziening.

  • Aantoonbare kennis van ITIL processen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten