Construction Manager

Opdrachtgever
Sweco Belgium nv
Geplaatst op
07-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Antwerpen
Reacties
3
Bekeken
396
Status
Gesloten

Omschrijving

Jobinhoud
Betrokken vanaf de ontwerpfase van de grotere werven en constructie input geven tijdens engineering. Instaan voor de werfvoorbereiding en beheren van de feitelijke opstart van de werf. Beheren van de constructieplanning en bewaken van de constructievooruitgang. Beheren Mechanical Completion en overdracht naar Commissioning. Bewaken van de kwaliteit van de constructie werkzaamheden. Organiseren van het magazijnbeheer op de werf. Beheren van de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant. Beheren van de aannemingscontracten, die opgesteld werden tussen de eindklant en de aannemers. Leiden en organiseren van de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken. Leiden en organiseren van de coƶrdinatie van de verschillende aannemers. Instaan voor de communicatie met de klant en organiseren van werfadministratie en Document Control. Rapporteren aan het disciplinehoofd constructie.

Ervaring
Industrieel ingenieur of gelijkwaardig door ervaring. 5-10 jaar relevante ervaring als construction manager van multidisciplinaire industriƫle en/of farmaceutische werven, bij een studiebureau, een aannemer of eventueel bij de eindklant. Over een multidisciplinaire interesse beschikken. Proactief, alert, gestructureerd, leergierig, assertief en communicatief ingesteld zijn.

Talen
Nederlands
Engels

Periode
Langdurig

Regio
Oost-Vlaanderen en/of Antwerpen

Interesse?
Laat je gegevens na en wij nemen snel contact met je op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  07-06-2016 11:42
  Plaats
  Helden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-06-2016 09:47
  Plaats
  Hengelo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-07-2016 07:47
  Plaats
  Klundert

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten