Webdeveloper

Opdrachtgever
HotelPing.com
Geplaatst op
07-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
250 - 1.000 euro
Op locatie
Nee
Reacties
4
Bekeken
1613
Status
Gesloten
Referentie
Development HotelPing.com

Afrondingstoelichting

Dank voor jullie reacties er is geen zat (nog) geen match tussen ik ga verder kijken via andere kanalen naar een webdeveloper

Groet,

Ebbing


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Beste Webdeveloper,

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met het, op een zeer langzaam tempo, uitwerken van een affiliate concept voor het vergelijken van hotelkamers onder de naam HotelPing.com.

Op dit moment ben ik op zoek naar een technische webdeveloper/webprogrammeur/zakelijk partner die ervaring heeft met het maken van hotel vergelijkingswebsites en die ook specifiek kennis heeft met het opzetten van "verbindingen" met hotelaanbieders.
Een zeer grote pre zou zijn als jij reeds door andere projecten contacten hebt met/bij bijvoorbeeld een hotel reserveringssite of vergelijkingssite ( bv expedia, booking.com Kayak Priceline etc.) zodat we daar kunnen aansluiten.

Er is een basic ontwerp/design look and feel maar er is nog geen werkende website. Er komt asap een dummy/show website online die een beeld geeft van het concept/design.

Korte uitleg vh concept
De basis van het concept is een "less is more" vergelijkingssite met "pilaren" die gevuld worden met hotelkamer informatie van verschillende hotelaanbieders welke horizontaal zijn te "draaien" (Expedia, Booking.com, Tui, Hilton, Starwood etc.) en elke pilaar kan afzonderlijk verticaal scrollen vervolgens kan de bezoeker ook filteren en sorteren op prijs, beoordeling, afstand tot het centrum en aanbiedingen.

Dit project heeft een fixed price van +/- 500 euro en een aandeel van 49% in HotelPing.com en het concept/idee, daarvoor zal jij de verantwoordelijkheid nemen om het huidige ontwerp/concept technisch uit te werken tot een werkende vergelijkingssite, zie onderstaande een opsomming van zaken die oa uitgevoerd dienen te worden.

Overzicht van de werkzaamheden
-De UI design homepage responsive maken en verfijnen
-Ervoor zorgen dat de website technisch in orde is en dat alle juiste verbindingen met de hotelaanbieders werken, zodat de juiste hotelkamer informatie beschikbaar is binnen de website.
-Google Maps integratie, per hotel en verzameling tonen
-Bij rollover extra info over hotel
doorstuur pagina als gebruikers
-Doorgezet worden naar de site van de aanbieders bijvoorbeeld Expedia
-Background slideshows per land van zoekactie en dag/nacht
-Meertaligheid in eerste opzet moet de site in het Nederlands en Engels met mogelijkheid tot uitbreiding naar andere talen.
-Analyse wie zoekt waarop en rapportage mogelijkheid.

Vanzelfsprekend kan ik vragen beantwoorden over details om een beter beeld te krijgen van het project.

Ik ben mij ervan bewust dat dit financieel niet ruim is.
Er is helaas geen groot budget.
Het lijkt mij dan ook goed als je dit project meer ziet als een uitdaging/een kans op iets moois in de toekomst(wie weet slaat het concept aan) dan als een snelle opdracht om snel geld te verdienen. Het zal een project met een lange adem worden waar in eerste instantie geen grote vergoedingen tegenover staan maar waar wel veel tijd en energie vanuit jou wordt verwacht.
Daarentegen krijg je een groot aandeel in het gehele concept inclusief toekomstige winsten etc. daarnaast kun je zelf bepalen wanneer je tijd hebt om aan het project te werken(enigszins in afstemming met elkaar om gezette doelen te bereiken).
En laat het duidelijk zijn het doel is zeker om, waarschijnlijk pas op termijn, goede resultaten te gaan behalen waarbij expansie naar andere markten (car rental, tickets, boeken etc) ook tot de mogelijkheden behoort.

Ik zoek iemand die dus technisch verantwoordelijk wil worden en die ervaring heeft met het opzetten van een hotel bookings vergelijkingssite.

De verdeling van de werkzaamheden
Jij bent verantwoordelijk voor alle technische website gerelateerde zaken mbt het webdesign, web development, api, site performance beschikbaarheid, technisch contact met hotelaanbieders.
Ik zal verantwoordelijk zijn voor alle financiƫle/administratie, marketing het verzorgen van content, alle algemene dagelijkse management zaken van HotelPing.com etc. Alle tactische beslissingen zullen wij samen nemen.

Heb je interesse in een (grote) uitdaging dan verneem ik graag wat jouw ervaring is met het maken van hotelvergelijkingssites en wat jouw mening/motivatie is om hieraan deel te nemen en mijn zakelijke partner te worden.

Graag hoor ik van je

Groet,

Ebbing

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  07-06-2016 11:26
  Plaats
  Breskens

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-06-2016 13:50
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-06-2016 14:51
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-06-2016 16:14
  Plaats
  Zuid - Scharwoude

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten