Medewerker Software Ontwikkeling

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
06-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Helder
Reacties
0
Bekeken
508
Status
Gesloten
Referentie
IGB68860358

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

1-5-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

13-6-2016 om 12:00 uur

Het Commando Zeestrijdkrachten (CZSK)heeft op korte termijn behoefte aan een Medewerker Software Ontwikkeling. U wordt verzocht om een offerte uit te brengen op basis van de “Algemene Voorwaarden voor de Inhuur van Personen” (AVIP).

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de Techniekgroep C4I (TG C4I) bij de Afdeling Maritieme Techniek (AMT) van de Directie Materiële Instandhouding van het Commando Zeestrijdkrachten. De TG C4I heeft tot doel het leveren van Life Cycle Support op de volgende verantwoordelijkheidsgebieden van de AMT: command, control, communicatie, computer- en informatiesystemen (C4I), integratie en automatisering van platforminstallaties en projectmatig uitvoeren van modernisatie- en modificatieopdrachten. De hoofdvestigingsplaats van de TG C4I is Den Helder.

De werkzaamheden betreft het ontwerpen, realiseren, testen en integreren van een trainee applicatie in de Guardion Submarine Trainer. De trainee applicatie is in staat om, middels VoIP, communicatie tot stand te brengen met andere trainees en instructeurs. Om het trainingsniveau zo hoog mogelijk te krijgen, wordt de User Interface en het specifieke gedrag van de boordsituatie zo realistisch mogelijk nagebootst. De werkzaamheden vinden plaats in teamverband en zijn gebaseerd op een reeds bestaand communicatiesysteem.

Functie-eisen

 • HBO niveau

Kennis en Vaardigheden

 • Microsoft Windows 10

 • Microsoft Office

 • C# met het .Net framework.

 • WPF (user interface).

 • WCF (communicatie).

 • UML (ontwerpen). Ervaring met Enterprise Architect.

 • USB HID interface manipulatie, detectie van een signaal vanuit een audio chip.

 • Audio manipulatie in combinatie met ASIO drivers.

 • Algemene kennis van VoIP & SIP.

Eventuele kennis van C is gewenst.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten