Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
07-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Westland
Reacties
0
Bekeken
32
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
Het Sociaal Kernteam Westland(SKT) is sinds 1 januari 2015 actief voor inwoners van Westland met problemen of vragen op het gebied van Jeugd en voor complexe problematiek bij volwassenen. Het SKT is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties op het gebied van zorg en ondersteuning. Medewerkers met verschillende specialismen delen elkaars kennis en kunde over burgers van 0 tot 100+ en werken vanuit de gedachten: 1 gezin, 1 plan , 1 regisseur.

Het SKT Westland is onderverdeeld in drie teams die de dienstverlening in de verschillende kernen in Westland vormgeven. De drie teams zijn verantwoordelijk voor respectievelijk Wateringen (incl. De Lier, Poeldijk en Kwintsheul), Naaldwijk (incl. Honselersdijk en Maasdijk) en ’s Gravenzande (incl. Heenweg, Monster en Ter Heijde.)

Met ingang van 1 januari 2017 wordt het SKT Westland een overheids B.V. en komen medewerkers in dienst van deze nieuwe organisatie.

Opdracht
Deze functie vraagt veel van je op gebied van verandermanagement, flexibiliteit en lef.

We zoeken daarom een ervaren leidinggevende die ons team en onze organisatie kan inspireren. Je staat stevig in je schoenen en combineert resultaatgerichtheid met sterke skills op gebied van peoplemanagement. Je weet daarmee medewerkers effectief te motiveren en te stimuleren. Je hebt affiniteit met een politiek gestuurde organisatie en je kunt je hierin flexibel bewegen.

Het SKT is een nieuwe organisatie en nog aan veranderingen onderhevig. Jij weet hier goed mee om te gaan en bent positief kritisch.

De functie bestaat uit 2 hoofdtaken:

Integraal management / coachend leiderschap
Ontwikkeling, beheer en advies

Integraal management / coachend leiderschap

Je bent een coach voor de medewerkers en weet de medewerkers te inspireren en motiveren en je hebt oog voor de kwaliteiten van de medewerkers
Je hebt verantwoordelijkheid voor het functioneren van het team en het realiseren van overeengekomen (team)doelen binnen gegeven kaders en randvoorwaarden.
Je bent verantwoordelijk voor kwaliteits- en voortgangsbewaking en op basis daarvan waar nodig bijsturing
Je faciliteert het team op basis van eigen visie van wat nodig is. Denk hierbij aan (leer)processen gericht op het optimaliseren van kwaliteit en processen en het bereiken van de gewenste cultuur en gedrag.

Ontwikkeling, beheer en advies

Je volgt, analyseert en interpreteert in- en externe ontwikkelingen rond beleidsuitvoering en waar nodig op basis hiervan in samenspraak met beleid ontwikkelen van voorstellen tot aanpassen van de werkwijze.
Je initieert, stimuleert en levert een bijdrage aan het verder professionaliseren en innoveren van de dienstverlening.

Je CV

HBO werk/denkniveau blijkend uit een afgeronde HBO opleiding;
Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als peoplemanager blijkend uit het succesvol motiveren en sturen van uw team;
Aantoonbare ervaring als leidinggevende in een dynamische en veranderende omgeving;
Aantoonbare affiniteit met het zorglandschap.

Competenties:

Coachend leidinggeven
Ondernemend
Proactief/ initiatief
Uitstekende communicatieve vaardigheden
Samenwerken
Resultaatgerichtheid

Een leuke baan voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten