BI Consultant programmamanager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
06-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
1100
Status
Gesloten
Referentie
IGB68935335

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

02-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32 tot 40

Sluitingsdatum:16-06-2016 om 12:00 uur

Organisatie Omschrijving
Ondernemen is kansen benutten, risico's nemen, klanten vinden en behouden. De opdrachtgever geeft ondernemers zinvolle informatie die het leven makkelijker maakt. Met toegang tot het Handelsregister en onze data, kennis en netwerken. Wij bieden als moderne publieke dienstverlener actuele en onafhankelijke informatie voor alle fasen van ondernemerschap. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, veilig zakendoen, innoveren, internationaal ondernemen of financiering.

Profiel Omschrijving
Wij zoeken een gedreven en creatieve BI programmamanager die gaat helpen het BI team verder vorm te geven. Als adviseur BI ga je aan de slag met het maken van een roadmap BI inclusief stappenplan in de tijd. In dit plan zetten wij een virtueel competence center op waarin de verschillende afdelingen een duidelijke rol hebben. Daarnaast werk je de strategie verder uit over hoe wij onze data kunnen verrijken en big data technologie gaan incorporeren in ons huidige landschap. Je hebt kennis van BI-programma's vanuit zowel organisatorisch als data- en technisch perspectief. Je kunt de verschillende belangen van alle stakeholders met elkaar verenigen en de verwachtingen managen.

 

 

Functie-eisen

 • Een afgeronde WO opleiding op het gebied van Data & Business Analytics.

  • je hebt kennis van uitwerken van BI roadmaps.

  • je hebt kennis van de complexe werking van Competence Centers.

  • je hebt werkervaring in publieke sector en/of ZBO.

  • je hebt werkervaring in een leidinggevende positie. 

  • je hebt werkervaring met data kunnen interpreteren op medianiveau.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  06-06-2016 18:39
  Plaats
  Maarssen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten