DevOps Engineer Opensource

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
07-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
713
Status
Gesloten
Referentie
Thirza Loois

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 157 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Target Start Date

20-Jun-16

Target End Date

30-Dec-16

Inzet 36 uur per week

Medewerker met ervaring in Opensource producten als Graphite, Elastic, Puppet, en Jenkins, Jij hebt kennis en ervaring met coderen in Java en Puppet. Je wordt ingezet worden voor de combinatie Graphite en Elastic. Voor het in control houden van de omgeving maken we gebruiken van Continous Delivery Pipeline, kernwoorden Puppet, Jenkins, buildserver, automated testing.

Binnen de klant wordt monitoring steeds belangrijker, Graphite en Elastic worden steeds meer gebruikt binnen de Devops teams . Betekent er voor zorg dragen dat Graphite en Log4All in control blijven, geautomatiseerd uitrollen van nieuwe omgevingen en dat onderhoud ook geautomatiseerd gedaan wordt Operationele activiteiten uitvoeren zodat Elastic en Graphite beschikbaar blijven. Samen met de PO’er afstemmen met de stakeholders welke behoeftes zij hebben en daar de roadmap/visie op onderhouden.

Het team bestaat uit vakmensen, die gedreven zijn om kwalitatief goede dingen op korte termijn op te leveren. Het team is daarnaast vooral gericht op vernieuwing binnen de INFRA, wat natuurlijk een uitdagende job is. We werken volgens Devops en het monitoring team bestaat uit 2 Devops teams, het ene team gericht op Vendor tooling(IBM Tivoli) en werkt ook met Puppet, het andere team gericht op Opensource producten.

Je bent een gedreven IT vakman/ - vrouw met een uitstekend analytisch vermogen. Je bent ambitieus met wat je wilt bereiken met je DevOps team en bent in staat je positieve energie over te brengen op het team. Je hebt oog voor detail. Je beschikt over uitermate goede sociale- en communicatieve vaardigheden
Verder onderschrijf je de waarden, vind je het vanzelfsprekend je in je werk ook naar deze waarden te gedragen en ben je net als alle medewerkers bereid de bankierseed af te leggen.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel

 • IT (Master/ Bachelor)

 • Aantoonbare kennis en affiniteit met big data

 • Ervaring met het werken in Scrum teams

 • Je kunt goed out-of-the-box acteren

 • Je gaat uitdagingen niet uit de weg, maar pakt ze aan

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 • Kennis en ervaring met Java programmeer taal en Puppet

 • Ervaring met OpenSource producten

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten