Sr. Front End Web Developer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
07-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Odijk
Reacties
1
Bekeken
536
Status
Gesloten
Referentie
IGB68989735

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

19-09-2016

Einddatum

28-02-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

20-06-2016 om 14:00 uur

Opdracht Omschrijving
De Basis Voorziening Informatie Bedrijfsvoering (BVI-BV) brengt data uit alle bedrijfsvoering systemen van de opdrachtgever bij elkaar. Data over onder meer medewerkers, financiën, middelen, contracten, capaciteitsmanagement en opleidingen wordt geïntegreerd en vertaald naar informatie over business processen en thema’s zoals Formatie en Bezetting, In-, uit- en doorstroom, Ziekteverzuim, Inzetbaarheid, Financiële rechtmatigheid en de Personele Reorganisatie.

Deze informatie is onmisbaar voor de besturing, voor de sturing en voor de verantwoording van en door de opdrachtgever. De vraag naar deze informatieproducten neemt dan ook sterk toe. Informatieproducten worden veelal met standaard rapportage-tooling (zoals bijvoorbeeld Cognos) tot stand gebracht. Omdat er steeds meer vraag komt naar flexibelere vormen van presentatie van informatie (veelal via de browser) zijn we op zoek naar Senior Front End Web Developers.

Doelstelling
Binnen het bestaande Business Intelligence team, samen met BI-ontwikkelaars (veelal Cognos-ontwikkelaars) het van scratch af aan opzetten van een uitbreid responsive rapportage-systeem / informatievisualisatie-systeem voor desktops, tablets en mobile (inclusief webserver etc). Er is binnen het project ondersteuning van meerdere Business Intellegence Ontwikkelaars (Cognos / Business Objects / Qlikview / etc). Daarnaast is er ondersteuning van GUI-/UX-/UI-expertise.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO of academisch denk- en werkniveau met een ICT of informatica gerelateerde achtergrond.

  • Cursussen zoals HTML(5), Canvas, Java (voor koppeling met backend), Oracle-databases, CSS, Jquery, API's, Soap, XML, Javascript, Open source libraries en frameworks, etc.

  • Minimaal 5 jaar ervaring als Web Developer.

  • Minimaal 1 jaar ervaring met informatievisualisaties (webbased).

  • Uitgebreide Ervaring met het van scratch af aan opzetten van (responsive) webomgevingen voor desktops, tablets en mobile (inclusief webserver etc).

  • In de afgelopen 4 jaar minimaal 2 jaar ervaring met open source web development tool.

  • In de afgelopen 4 jaar minimaal 2 jaar ervaring met het domein bedrijfsvoering (HRM, Financiën, Facilitair, Communicatie, ICT).

  • In de afgelopen 4 jaar minimaal 2 jaar ervaring met HTML5, Canvas, Java (voor koppeling met backend), Javascript, Oracle-databases, CSS, Jquery, API's, Soap, XML, Javascript, Open source libraries en frameworks.

  • In de afgelopen 4 jaar 2 jaar ervaring met open source javascript informatievisualisaties.

  • In de afgelopen 4 jaar minimaal 2 jaar ervaring met business intelligence.

  • In de afgelopen 4 jaar minimaal 2 jaar ervaring met SQL.

  • Ervaring met het meer dan 2 keer van scratch af aan opzetten van (responsive) webomgevingen voor desktops, tablets en mobile (inclusief webserver).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  07-06-2016 11:16
  Plaats
  Zeewolde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten