OJZ - Medewerker Onderwijshuisvesting

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
07-06-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
882
Status
Gesloten
Referentie
IGB69003174

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

12 

Sluitingsdatum:16-06 -2016 om 17:00 uur

Profiel Omschrijving
De opdrachtgever heeft grote verantwoordelijkheden op het terrein van onder andere zorg, jeugd en werk. Cluster Sociaal,houdt zich onder andere bezig met beleid ten behoeve van onderwijs, gezondheid, diversiteit, antidiscriminatie, jeugdwerkloosheid, sport, de Sporthallen Zuid, het lokale Bos, armoedebestrijding en schuldhulpverlening.

Cluster Sociaal is zo ingericht dat het optimaal wetten en gemeentelijke regelgeving op die terreinen kan uitvoeren. De gemeente streeft daarbij naar een excellente en eenduidige dienstverlening aan alle Amsterdammers, waaronder ook de kwetsbare Amsterdammers, in verschillende fasen en facetten van hun leven. Het cluster Sociaal is een complex domein met een grote diversiteit aan onderwerpen en maatschappelijke partners. Om succesvol te kunnen zijn in
haar taakuitvoering en haar maatschappelijke opgave, is nauwkeurige samenwerking met deze partners noodzakelijk. Het cluster Sociaal bestaat uit acht organisatieonderdelen. Team Onderwijshuisvesting (Team OHV) is een onderdeel van de afdeling Onderwijs binnen het organisatieonderdeel Onderwijs, Jeugd en Zorg (RVE OJZ).

De stad kent circa 500 locaties waarin de leerlingen van het PO, VO en SO dagelijks onderwijs genieten. De schoolbesturen zijn bouwheer bij het merendeel van de circa 90 bouwprojecten die bijdragen aan het goed en duurzaam huisvesten van alle leerlingen. De gemeente is op verschillende manieren bij deze bouwprojecten betrokken. Team OHV bestaat uit circa 27 FTE. Team OHV bestaat uit Team PO/VO/SO, Team Ondersteuning en Team Strategie. Team PO/VO/SO wordt functioneel aangestuurd door een programmaregisseur en bestaat uit Team PO en Team VO/SO.

De 22 gebieden van de opdrachtgever zijn verdeeld over de medewerkers binnen team PO/VO/SO.
Team OHV geeft uitvoering aan de landelijke wettelijke taken betreffende Onderwijshuisvesting PO, VO en SO. Het team fungeert in dit kader op strategisch -, tactisch - en operationeel niveau als intermediair en regisseur tussen het gemeentebestuur en de schoolbesturen. Team OHV levert hierbij de expertise, kennis en (strategisch) advies met betrekking tot de gewenste en/of noodzakelijke verdeling van het aantal vierkante meter schooloppervlak binnen de
gemeente en de kwalitatieve ontwikkeling ervan. Daarnaast adviseert Team OHV het gemeentebestuur over de beschikking van de toegewezen financiële middelen voor de ver-/nieuwbouw van schoolgebouwen. Dit alles voor de lange -, middellange en korte termijn en in samenwerking met alle betrokken partijen. Het team werkt gebiedsgericht en  in nauwe samenwerking met lokale Bestuurscommissies, Gemeentelijk Vastgoed, Sport, Projectmanagementbureau en Ruimte & Duurzaamheid.

Opdracht Omschrijving
Binnen team Onderwijshuisvesting is veel data beschikbaar. Het op een goede manier inzichtelijk maken en visualiseren van deze data is belangrijk om de beschikbare middelen zo efficiënt en doelmatig in te zetten. Daarmee helpt goede visualisatie bij het uitvoeren van de wettelijke taak van team Onderwijshuisvesting. Team Onderwijshuisvesting gebruikt daarvoor de visualisatietool Tableau. De tijdelijke opdracht bestaat uit het visualiseren van de primaire data van team Onderwijshuisvesting. Het visualiseren van de data moet de dagelijkse werkzaamheden van onderwijshuisvesting breed
ondersteunen, zodat het uitvoeren van de werkzaamheden vergemakkelijkt wordt. Bovendien moet er out-of-the box gedacht kunnen worden om zo vastgelopen projecten vlot te kunnen trekken met behulp van data visualisatie.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in het ruimtelijke spectrum, zoals geografie, planologie etc.

  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van onderwijshuisvesting.

  • Je hebt minimaal 6 maanden ervaring met het beheren, gebruiken en ontwikkelen van grote databases.

  • Je hebt minimaal 6 maanden vergevorderde kennis en ervaring met het gebruik van data visualisatie tools.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  12-06-2016 14:11
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten