Beleidsmedewerker WMO (juridische uitvoering)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
07-06-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Alphen aan den Rijn
Reacties
0
Bekeken
389
Status
Gesloten
Referentie
IGB69007245

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-6-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

8-6-2016 om 17:00 uur

Wij zoeken een zelfstandig beleidsmedewerker Wmo die snel een aantal klussen op het gebied van Wmo kan oppakken op de afdeling maatschappelijke ontwikkeling in de tweede helft van 2016. Die klussen zijn: werkzaamheden binnen de marktverkenning hulp bij het huishouden, Vertaling van jurisprudentie en bezwaarschriften naar aanpassingen in verordening en nadere regels en uitvoeringsmaatregelen en inrichting van integrale processen.  Daarbij zoeken we de ruimte om de omslag van maatwerk naar algemene voorzieningen te versnellen,  evenals de omslag resultaatgericht werken hulp bij het huishouden. Ondersteuning van de implementatie van het plan van aanpak van de  Wmo organisatie en contractering hulpmiddelen, maken plan van aanpak integraal PGB. Daarbij werkt de opdrachtnemer samen met senior beleidsmedewerkers en de uitvoeringsorganisatie Wmo.

 

Functie-eisen

  • Ervaring bij gemeente Alpen aan den Rijn

    • Minimaal 5 jaar ervaring bij een gemeente, binnen sociaal domein (specifiek WMO)

    • Ervaring met de Wmo en de juridische en uitvoeringsgerichte vraagstukken daarbinnen

    • U bent analytisch, resultaatgericht en werkt accuraat. Daarnaast heeft u een goed ontwikkelde politieke antenne en bent u gewend in een netwerkomgeving zelf initiatief te nemen in het zoeken van samenwerking

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten