Klantmanagers Inkomen

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
07-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Etten- Leur
Reacties
1
Bekeken
745
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste Lennard,

Bedankt voor het reageren, zoals we eerder besproken hebben sluit je CV niet goed aan voor bij de opdrachtgever. We hebben er voor gekozen je niet aan te bieden.

graag zouden we je CV willen opslaan in onze database, en kunnen we in de toekomst meer voor elkaar betekenen.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Start

1 juli 2016

Einde

30 september 2016

Verlenging

mogelijk

Uren

36 /24

Indienen

12 juni 2016

Detabem is op zoek naar een Klantmanagers Inkomen voor in Etten- leur.

Het Werkplein Hart van West-Brabant is op 1 januari 2015 van start gegaan als gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen, Roosendaal en Zundert. De dienstverlening richt zich op de 225.000 inwoners in deze zes gemeenten en de ruim 18.000 actieve bedrijven. In het verzorgingsgebied van het Werkplein is werkgelegenheid voor ruim 104.000 personen. De organisatie wordt gevormd door ruim 120 medewerkers, die tot aan 2014 werkzaam waren bij één van de deelnemende gemeenten. Met elkaar bouwen wij nu aan de nieuwe organisatie, waarbij het streven is zoveel mogelijk mensen naar vermogen te laten participeren op de arbeidsmarkt of in de maatschappij. Daarnaast verzorgt het werkplein de inkomensondersteuning voor de klanten.
Het Werkplein Hart van West-Brabant werkt vanuit twee locaties, Etten-Leur en Roosendaal. Voor de locatie Etten-Leur zijn we op zoek naar twee: Klantmanagers Inkomen

Het betreft hier om een 36 uur en een 24 uur FTE

De functie Binnen het klantmanagement voer je de regie over je klanten ten aanzien van inkomen en zorg, je voert zelfstandig relatiebeheer van klanten met zwaardere en/of meervoudige problematiek uit. Je beheert een caseload. Je bent belast met de behandeling van aanvragen, heronderzoeken, invoeren van mutaties en beëindigingen. Je stuurt mede op de economische zelfstandigheid, zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie van cliënten. Op een actieve manier informeer je klanten op bestaande (voorliggende) voorzieningen en draag je zorg voor een effectieve en rechtmatige verstrekking van uitkeringen. Dit alles binnen de dienstverlening zoals wij die voor ogen hebben. Naast dit alles vervul je een signaalfunctie in het kader van fraudebestrijding.

Wat vragen wij van je

 • Voor deze functie zoeken wij kandidaten op HBO werk- en denkniveau. Je bent bekend met het werkveld en de doelgroepen van het Werkplein en je beschikt over de nodige wetstechnische kennis.

 • Als klantmanager ben je klant- en vraaggericht, je ziet het als een uitdaging om al luisterend naar je cliënten je doel te bereiken. In je dagelijkse contacten kun je je goed inleven in cliënten en beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Competenties

 • Overtuigingskracht

 • Resultaatgericht

 • Onderhandelen

 • Vertrouwensrelatie ontwikkelen

 • Behoefte detecteren en doorvragen

 • Communicatief vaardig

Het door u aangeboden CV dient de volgende gegevens te bevatten;
naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden, referenties en vermelding van eerder, bij een van de aangesloten organisaties, genoten werkervaring.

Het CV dient opgesteld te zijn in de Nederlandse taal en uit maximaal 5 pagina’s (A4) te bestaan. En in een word bestand te worden aangeleverd.

Met vriendelijke groet,
Detabem u krijgt van ons altijd een reactie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  07-06-2016 19:05
  Plaats
  Zevenbergen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten