Inspecteur Handhaving Bouw

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
07-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zaanstad
Reacties
2
Bekeken
557
Status
Gesloten
Referentie
Inspecteur Handhaving Bouw bij G

Afrondingstoelichting

Beste,

Bedankt voor uw reactie. Wij hebben inmiddels een passende kandidaat gevonden.

Met vriendelijke groet


Omschrijving

De functie
In een team van zelfstandige handhavingsprofessionals werk je als inspecteur samen aan een veilig Zaanstad. Het team kenmerkt zich door een grote mate van zelfstandigheid en collegialiteit. Zaanstad is een lerende organisatie, dit houdt in dat elke medewerker verantwoordelijk is voor zijn of haar ontwikkeling, dat je leert van fouten maken en elkaar als collega’s ook helpt te leren. De nadruk in deze functie ligt op Toezicht en Handhaving op het gebied van Bouw en RO.
Daarbij wordt intensief samengewerkt met collega toezichthouders, juristen en collega’s van andere afdelingen zoals Vergunningverlening.
Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en afhandelen van controles op de naleving van bepalingen van de wet- en regelgeving op het gebied van Bouw/RO.
Je controleert op locatie en stelt rapportages en adviezen op.
Je neemt deel aan het juridische handhaving traject en hebt een vooruitziende blik met betrekking tot de juridische gevolgen van besluiten.
Het terugkoppelen van de praktijkresultaten naar de vergunningverlenende collega’s vergt een adviserende houding.
Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en afhandelen van controles op de naleving van bepalingen van de wet- en regelgeving op het gebied van Bouw/RO.

Wij vragen
Voor deze uitdagende en veelomvattende functie zoeken we iemand die zowel technisch als juridisch zeer ervaren is met betrekking tot toezicht en handhaving van bestaande bouw in een grotere gemeente. Je bent in staat om complexe dossiers succesvol op te pakken en af te ronden binnen de gemeentelijk organisatie.

Verder beschik je over
HBO werk- en denkniveau;
Afgeronde bouwkundige opleiding;
Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, pro actief en kwaliteitsbewust Flexibel en stressbestendig, vaardigheid in het toepassen van kantoorautomatisering Je beschikt over goede sociale vaardigheden, kunt prioriteiten stellen en hebt een collegiale instelling.

Verwachte resultaten / werkzaamheden
Vervangen ervaren inspecteur Handhaving die tijdelijk intern gedetacheerd wordt, op een zodanige wijze dat de werkproductie op niveau blijft.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  08-06-2016 17:40
  Plaats
  Badhoevedorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  09-06-2016 11:15
  Plaats
  Beverwijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten