Technisch Consultant IDM

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
07-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht / IJsselsteijn
Reacties
1
Bekeken
659
Status
Gesloten
Referentie
Roos Goed

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Rol

Technisch Consultant

Start

na gunning offerte

Duur

3 maanden optie op verlenging

Locatie

Utrecht / Bilthoven

Tarief

In overleg

werkzaamheden met resultaatverplichting

Opstellen van een nader functioneel ontwerp per deelnemer.
Onderdeel hiervan is een architectuurschets van het IDM-systeem met de koppelingen die voor het IDM-systeem moeten worden gebouwd, bijv. koppelingen naar applicaties voor bedrijfsvoering en facilitair. Hiervoor wordt de inzet gevraagd van een functioneel consultant op het kennisgebied van IDM.

Opstellen van een nader technisch ontwerp per deelnemer van gebaseerd op het functioneel ontwerp van 1) en op het technisch ontwerp van de bestaande implementatie.

Hiervoor wordt de inzet gevraagd van een technisch consultant op het kennisgebied van IDM en de productkennis van NetIQ Identity Manager, evt aangevuld met een functioneel consultant voor de overdracht van het FO.

Implementatie van het nader technisch ontwerp per deelnemer. Hiervoor wordt de inzet gevraagd van een technisch consultant op het kennisgebied van IDM en de productkennis van NetIQ Identity Manager. Zorgdragen voor resources in de projectgroep voor kennisoverdracht, test en acceptatie werkzaamheden.

Optioneel worden de volgende werkzaamheden uitgevraagd. Evenals voorgaande werkzaamheden zullen bij gunning van de werkzaamheden ook hier van een resultaatverplichting sprake zijn.

Opstellen van een nader functioneel ontwerp per deelnemer.
Onderdeel hiervan is een architectuurschets van het IDM-systeem met de koppelingen die voor het IDM-systeem moeten worden gebouwd, bijv. koppelingen naar applicaties voor bedrijfsvoering en facilitair.
Hiervoor wordt de inzet gevraagd van een functioneel consultant op het kennisgebied van IDM.

Opstellen van een nader technisch ontwerp per deelnemer gebaseerd op het functioneel ontwerp van 1) en op het technisch ontwerp van de bestaande implementatie.
Hiervoor wordt de inzet gevraagd van een technisch consultant op het kennisgebied van IDM en de productkennis van NetIQ Identity Manager, evt aangevuld met een functioneel consultant voor de overdracht van het FO.

Implementatie van het nader technisch ontwerp per deelnemer

Hiervoor wordt de inzet gevraagd van een technisch consultant op het kennisgebied van IDM en de productkennis van NetIQ Identity Manager.

Reageren kan nog tot vrijdag 10 juni 14:00 uur door middel van een cv in word format en een korte motivatie met vermelding ven beschikbaarheid en tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  20-06-2016 11:44
  Plaats
  Delft

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten