Opdrachtgever
Hays
Geplaatst op
08-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
833
Status
Gesloten
Referentie
SR Tester

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Senior Tester

Start datum

Per direct

Duur

min. 3 maanden

Uren per week

40

Locatie

Eindhoven

Jobprofiel

De afdelingsorganisatie is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de ondersteuning en het beheer van de informatiesystemen voor onze gebruikers in Europa . Binnen de afdelingsorganisatie werken meer dan 200 medewerkers.
De afdeling heeft als verantwoordelijkheidsgebied de IT-applicaties te ontwikkelen en verbeteren.
Binnen het projectteam wordt er gewerkt aan 3D Online Visualization. Dit systeem dient ontwikkelt te worden en geïntegreerd te worden met diverse systemen, waaronder Teamcenter CAD, Mainframe Sales systemen alsmede door de organisatie ontwikkelde Client Server en webapplicaties.

Uw nieuwe functie
Als softwaretester stel je op basis van het master testplan en de beschreven use-cases de testscripts op en legt op basis daarvan vast hoe de testresultaten gedocumenteerd moeten worden. Je richt binnen HP Quality Center zelfstandig een project in om de testresultaten vast te leggen.
Je informatie voor het vastleggen van de testscenario’s verzamel je samen met de interne opdrachtgevers, de IT-analisten en de ontwikkelaars en legt ook vast wie in welke fase van de ontwikkeling het testwerk volgens de testscripts gaat uitvoeren. Binnen het project is het streven dat alle teamleden hun eigen werk testen.
Als software tester controleer je of de individuele tests conform afspraak zijn uitgevoerd en coördineer je de tests van het integrale product. Binnen deze processen voeg je ook zelf een deel van de testcapaciteit toe. Je rapporteert aan de projectleider. Als Senior tester coördineer je de testprojecten.

Wat heeft u nodig om succesvol te zijn?

  • Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten met minimaal een afgeronde HBO opleiding.

  • Je bent vertrouwd met Client / Server en webapplicaties (gebaseerd op Microsoft) en hebt affiniteit met CAD/PLM systemen.

  • Heb je ervaring als coördinator van testprojecten

  • Je bent vasthoudend, overtuigend en kritisch, zowel naar jezelf als naar je cliënt.

  • Je bent gewend om in projectverband te werken en hebt een aantal jaren ervaring met het zelfstandig managen van de testtaken in een omgeving waar systeemintegratie centraal staat.

Wat krijgt u daar voor terug?
Naast een uitdagende freelance opdracht maak je onderdeel van een dynamische organisatie waar je veel opgedane kennis kan inbrengen. Je krijgt verschillende interne en externe projectteams onder je die je mag gaan leiden. Met je passie voor media zit je dicht op het vuur.

Wat moet u doen?
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten