Programmamanager

Opdrachtgever
ItaQ BV
Geplaatst op
08-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
6
Status
Gesloten
Referentie
HT-Programmamanager

Afrondingstoelichting

Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben voldoende reacties binnen gekregen op deze functie. De reacties worden nu doorgenomen door één van onze recruiters.

Zodra alle CV's zijn bekeken zullen wij u vanuit ons eigen database per e-mail feedback geven op uw sollicitatie.

Met vriendelijke groet,

Backoffice ItaQ


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2523 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

De scope van programmamanager beslaat het complete deelprogramma Mens als Motor, opgebouwd rond vier deelprojecten: Strategische Personeelsplanning, Managementontwikkeling, Cultuur en Leren & Ontwikkelen. De manager stuurt het programma, waarborgt de aansluiting bij de drie andere programmalijnen binnen het verbeterplan , zorgt voor coördinatie en afstemming, monitort de voortgang en legt verantwoording af over de continuïteit en resultaten. Hij / zij draagt zorg voor een optimale inzet van expertise en capaciteit vanuit, support en coacht de projectleiders en levert op grond van inhoudelijke expertise een bijdrage aan de vier deelprojecten. Hij / zij vervult op elk van de vier projecten een inhoudelijke bijdrage en is volwaardig gesprekspartner en adviseur op directieniveau, voor het Hoofd P&O en de teamleiders.

De programmamanager vervult een interimpositie, rapporteert aan de Teamleider Beleid & Organisatieontwikkeling en vervangt deze bij afwezigheid op dit onderwerp.
De programmamanager inspireert de projectleden, geef richting en vertrouwen en stimuleert
lijnmanagers en medewerkers in hun ontwikkeling. Hij / zij stuurt op resultaat en deskundigheid.
Hij / zij weet mensen te overtuigen en creëert draagvlak voor programmaonderwerpen op strategisch en tactisch niveau. Als programmamanager is hij / zij dé gesprekspartner van het management van de ORGANISATIE, met een toegankelijke en participatieve stijl met oog voor relaties en belangen, maar ook kritisch op het resultaat. Op een daadkrachtige manier neemt de manager besluiten, zowel op operationeel- tactisch en op strategisch niveau, waarbij gevoel voor verhoudingen en belangen binnen de organisatie niet uit het oog worden verloren. Hij / zij verdeelt gericht de programma- en projectactiviteiten en stimuleert de samenwerking. In afstemming met het MT P&O / de teamleider Beleid & Organisatieadvies stelt de programmamanager (strategische en tactische) doelen en stuurt hierop.

Functie eisen

 • Minimaal 10 jaar ervaring als (interim-)programma en projectmanager op het gebied van HR en verandermanagement.

 • Ervaring met adviestrajecten voor verschillende organisaties, begeleiding van groepen (op strategisch, tactisch en operationeel niveau), onderzoeksvaardigheden, goed kunnen schrijven, presentaties maken en verzorgen. Bij voorkeur (projectmatige) werkervaring binnen de rijksoverheid, met name grotere uitvoeringsorganisaties.

 • Ruime ervaring met het implementeren van strategisch en tactisch HR beleid en beleidsinterventies.

Opleiding

 • WO-niveau; vakgebied HRM/Arbeid & Organisatie, bedrijfseconomie, organisatiesociologie,

verandermanagement.

Kennis & Vaardigheden

 • Brede strategische kennis en ervaring met vormgeving en uitvoering van HR, SPP, cultuurverandering, MD en ervaring met de implementatie van (team)ontwikkelvraagstukken, faciliteren van groepsprocessen.

 • Inzicht in organisatorische, procesmatige en vakinhoudelijke samenhangen in bredere context dan de eigen aandachtsgebied(en); vaardigheid in het signaleren en analyseren van ontwikkelingen en

 • problemen; vaardigheid in het adviseren, begeleiden en ondersteunen van het (lijn)management;

 • vaardigheid in het tot stand brengen, implementeren en uitvoeren van

Overige informatie

Locatie

Utrecht

Start

ASAP

Duur

6 maanden, met optie op verlenging (36 uur)

Recruiter voor deze rol

Nadia van der Valk

PS. CV's zonder specifieke motivatie en/of CV's waar de motivatie niet op aansluit op deze rol worden niet in behandeling genomen.
In de specifieke motivatie dienen punten uit de Functieomschrijving & Functie eisen duidelijk naar voren te komen.

Attentie

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email de volgende gegevens

 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);

 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;

 3. Uurtarief;

 4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV op te loaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals BV is een detachering & consultancybureau op het gebied van ICT. De Professionals van ItaQ hebben minimaal HBO-niveau en een lange werkervaring. Wij leveren o.a. project-/programmamanagers, analisten/architecten en inhoudelijke specialisten op het gebied van ERP/CRM/Datawarehousing/Applicaties, Internet & E-business, Outsourcing, Informatiebeveiliging & Auditing en (Tele)Communicatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten