Klantmanager Inkomen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
08-06-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Etten-Leur
Reacties
0
Bekeken
316
Status
Gesloten
Referentie
IGB69170709

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

13-06-2016 om 11:30 uur

De functie
Binnen het klantmanagement voer je de regie over je klanten ten aanzien van inkomen en zorg, je voert zelfstandig relatiebeheer van klanten met zwaardere en/of meervoudige problematiek uit. Je beheert een caseload. Je bent belast met de behandeling van aanvragen, heronderzoeken, invoeren van mutaties en beëindigingen. Je stuurt mede op de economische zelfstandigheid, zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie van cliënten. Op een actieve manier informeer je klanten op bestaande (voorliggende) voorzieningen en draag je zorg voor een effectieve en rechtmatige verstrekking van uitkeringen. Dit alles binnen de dienstverlening zoals wij die voor ogen hebben. Naast dit alles vervul je een
signaalfunctie in het kader van fraudebestrijding. 

Competenties

  • Overtuigingskracht

  • Resultaatgericht

  • Onderhandelen

  • Vertrouwensrelatie ontwikkelen

  • Behoefte detecteren en doorvragen

  • Communicatief vaardig

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau.

  • bekend met het werkveld en de doelgroepen van het Werkplein en je beschikt over de nodige wetstechnische kennis.

  • Minimaal 2 jaar ervaring als klantmanager en dan met name met het intakeproces

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten